Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 7. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Prví záujemcovia o Apple Vision Pro hromadne vracajú headset do predajní

Začiatok predaja headsetu Apple Vision Pro so sebou prinášal veľké šialenstvo nielen v USA ale aj po celom svete. Ľudia so svojím headsetom trávili čas nielen doma, ale aj na verejnosti, v uliciach a podobne. Headset pritom prináša novú dimenziu používania elektroniky či už na pracovné a profesionálne účely, no aj na zábavu a voľný čas. Aj napriek skvelému štartu na trhu však zožal veľké množstvo kritiky.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Ako vlastne funguje obchod Temu a na čo si dať pozor?

Aj vy máte plný internet e-shopu Temu? Vyzerá to tak, že tento obchod sa zameral na Slovensko a jeho oranžová reklama sa používateľom zobrazuje na internetových stránkach veľmi často. Hlavne ak ako vyhľadávač používate Google. Temu patrí na Slovensku medzi najčastejšie sťahované mobilné aplikácie.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Windows bez reklamných trikov: Európska únia klepla po prstoch Microsoftu

Postupne budete dostávať aktualizácie pre Windows 10 a 11, aby operačný systém a programy v ňom splnili nariadenia EÚ. Tie poznáte pod skratkou DMA a platiť začnú 6. marca 2024. Okrem iného by sa mal zmierniť tlak na používateľov a programy by mali byť menej vtieravé. Hovoríme o produktoch Microsoftu a jeho operačnom systéme.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Samsung Galaxy S24 trápia ďalšie problémy s displejmi

Samsung 17. januára predstavil trojicu telefónov Galaxy S24, S24+ a S24 Ultra, ktoré aktuálne stoja na vrchole jeho ponuky. Tieto telefóny nielenže ponúkajú skvelú hardvérovú výbavu, ale stali sa aj prvými, ktoré dostali nové používateľské rozhranie One UI 6.1. Zdá, sa že práve táto verzia One UI spôsobila problém, ktorý trápi model Galaxy S24 Ultra, avšak jeho oprava je na ceste.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Suunto Race: Športové hodinky s dobrým pomerom cena/výbava (RECENZIA)

Suunto Race prišli na trh v polovici októbra 2023. Ja som testoval ich novú farebnú verziu Midnight, ktorá je v predaji od konca januára tohto roka. Suunto okrem tejto tmavomodrej verzie uviedlo na trh aj ďalšie nové farby, takže aktuálne ponúka titánovú verziu hodiniek v tmavošedej a fialovej farbe a oceľovú verziu v tmavomodrej, čiernej a svetlej farbe.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: