Rozmýšľate, ako si vytvoriť príjemnú filmovú atmosféru v obývačke? Pomocou pár dotykov zažijete atmosféru ako vo filme, napríklad s inteligentným LED svetelným pásom LIVARNOLUX Smart Home.

Tento LED pás má celkovú spotrebu 22 W a môžete ho v rámci inteligentnej domácnosti ovládať cez aplikáciu Lidl Home. Navyše potrebujete aj gateway pre systém ZigBee 3.0. V dodávke nájdete napájací adaptér, LED konvertor a samotný pás s dĺžkou 2 metrov. S aplikáciou môžete ovládať farbu svetla a aj jej intenzitu. Dosah je až 70 metov. Svetelný pás tvorí 108 LED žiaroviek.

Zdroj: LIDL

Ďalším prvkom je stropné LED svietidlo Zigbee Smart Home. To pozostáva zo samotného svetla, ďalej je tu bezdrôtový mechanický ovládač na zapnutie/vypnutie svetla a nastavenie intenzity svetla a farby bielej. K tomu je ešte montážna súprava. Svetlo sa pripája na 230 V rozvod a okrem diaľkového ovládača sa dá ovládať aj cez aplikáciu. Inštalovať by ho mal odborný pracovník.

Zdroj: LIDL

Cena: LED pás 26,99 €, LED stropné svietidlo 62,99 €

Zapožičal: Lidl

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.