Radisson Blu Carlton, hotel s najlepšou adresou v meste, prichádza na Slovensku s unikátnou novinkou.

Odteraz si hostia budú môcť pri ubytovaní vybrať jednu z  hotelových IQOS FRIENDLY izieb, v ktorej bude povolené užívanie bezdymových zariadení. Týmto sa rozšíria hotelové služby a zvýši sa komfort dospelých hostí, ktorí sú zároveň užívateľmi bezdymových zariadení ako je napr. IQOS.

Radisson Blu Carlton si aj naďalej ponecháva v izbách výhradne nefajčiarsky status a inovácia ho nijak nezmení. Jej cieľom je zabezpečiť najvyšší možný komfort všetkým hotelovým hosťom, teda aj dospelým používateľom, ktorí sa rozhodli prejsť na bezdymové alternatívy.

Možnosť vybrať si IQOS FRIENDLY izbu nabáda aj dospelých fajčiarov zvoliť  si vhodnejšiu a potenciálne menej rizikovú bezdymovú alternatívu oproti klasickým cigaretám. Okrem toho sú bezdymové zariadenia IQOS zároveň aj lepšou voľbou pre okolie, nakoľko neprodukujú dym a popol. V izbe budú mať hostia zabezpečené vybavenie na nabíjanie svojho IQOS zariadenia a špeciálny heetelník na likvidáciu použitých náplní.

Radisson Blu CarltonZdroj: Daniel Kaplavka
Radisson Blu Carlton

„Zo skúseností vieme, že hoteloví hostia – dospelí fajčiari, majú občas problém rešpektovať nefajčiarsky status našich izieb. Naša nefajčiarska politika zostáva v platnosti. Zároveň je nám však jasné, že na dosiahnutie špičkovej používateľskej spokojnosti potrebujeme zavádzať inovatívne riešenia, ktoré hosťom pobyt u nás spríjemnia, no zároveň neznížia komfort ostatných hostí. Pri bezdymových alternatívach nevzniká cigaretový dym ani zápach,  a nehrozí pri nich ani riziko požiaru,“ hovorí Róbert Tóth, generálny riaditeľ Radisson Blu Carlton Hotel.

Bezdymové zariadenia si medzi dospelými fajčiarmi získavajú čoraz väčšiu popularitu a aktuálne štatistiky uvádzajú už viac ako 26 miliónov používateľov na celom svete. Narastajúcemu záujmu je tak potrebné prispôsobiť aj ponúkané služby a premietnuť do nich inovácie, ktoré budú zlepšovať  užívateľskú skúsenosť. V susednej Českej republike nájdu dospelí fajčiari IQOS FRIENDLY izby napríklad v karlovarských hoteloch Imperial, Sanssouci Spa resort, Čajkovskij, Carlsbad Plaza či Grandhotel Ambassador a vo viac ako päťdesiatich ubytovacích zariadeniach, ktoré má zahrnuté v ponuke ubytovací portál Amazing Places.

Radisson Blu CarltonZdroj: Daniel Kaplavka
Radisson Blu Carlton

Na Slovensku sú užívateľom bezdymových zariadení k dispozícii okrem nových IQOS FRIENDLY izieb v hoteli Radisson Blu Carlton aj vybrané gastro prevádzky a IQOS FRIENDLY HOPIN taxíky.

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Značky: