Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Philip Morris Slovakia s.r.o. oficiálne otvorila vo štvrtok 21.6. 2018 svoju prvú značkovú predajňu IQOS boutique v Bratislave. IQOS stelesňuje víziu spoločnosti Philip Morris International o budúcnosti tabakových výrobkov bez dymu. Je to jedinečná novinka, ktorá tabak nespaľuje, ale ho zahrieva. Vo svete i na Slovensku má ambíciu nahradiť klasické cigarety a stať sa lepšou voľbou pre dospelých fajčiarov.

IQOS BOUTIQUE v nákupnom centre Eurovea má rozlohu takmer 120 m². Zákazníkom ponúka široký výber zariadení a tiež príslušenstva IQOS, akými sú limitované edície výrobkov, elegantné puzdrá alebo farebné náhradné kryty. Je tu tiež možné vybrať si z troch variantov tabakových náplní HEETS. Súčasne priestor predajne ponúka možnosť príjemného posedenia. O zákazníkov sa stará špeciálne vyškolený personál, ktorý dospelým fajčiarom pomôže so zmenou a prechodom od bežných cigariet k čistejšej a štýlovej alternatíve IQOS. Prostredie obchodu podčiarkuje čistý, elegantný dizajn samotného výrobku. Ten nedávno získal prestížne ocenenie GOOD DESIGN® za vynikajúci dizajn a špičkovú technológiu v prestížnej súťaži Global Awards for Design Excellence and Design Innovations. Zákazníci si tiež môžu na mieste svoj prístroj personalizovať podľa svojho želania laserovým gravírovacím strojom.

„Nová predajňa v Bratislave pre nás znamená rozšírenie distribučnej siete, ale je to tiež dôležité miesto pre individuálne stretávanie sa s našimi zákazníkmi. Osobný kontakt je pre nás veľmi dôležitý, pretože chceme dospelým fajčiarom pomôcť so zmenou a s prechodom od klasických cigariet na IQOS. Poskytnúť im špičkový servis a zázemie je pre nás kľúčové,“ hovorí Xavier Ducarroz, generálny riaditeľ spoločnosti Philip Morris Slovakia s.r.o.

IQOS si obľúbilo už vyše 5 miliónov dospelých fajčiarov po celom svete a viac ako 50 tisíc na Slovensku. „Hlavné dôvody pre zmenu sú, že výrobok je bez dymu a popola, nezanecháva škvrny na zuboch a v porovnaní s klasickými cigaretami produkuje len minimálne množstvo zápachu. To je veľmi zásadná pozitívna zmena nielen pre užívateľov, ale aj pre ich okolie,“ vysvetľuje Xavier Ducarroz najčastejšie dôvody, prečo fajčiari prechádzajú na IQOS.

IQOS produkuje v priemere o 90 – 95 percent menej škodlivých látok v porovnaní s cigaretami.* Úplný prechod na IQOS je pre dospelých fajčiarov lepšou voľbou, pretože môže predstavovať menšie riziko pre ich zdravie než pokračovanie s fajčením. To však neznamená, že IQOS je bez rizika.

Zariadenie IQOS je tiež možné zakúpiť na stránkach IQOS.com, v IQOS POP-UP predajniach a vybraných trafikách po celej SR, a tiež prostredníctvom IQOS partnerov.

Ak chcete získať viac informácií o názoroch spoločnosti Philip Morris International, navštívte www.pmi.com.

Značky: