Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Veľká 43″ obrazovka Quantum Mini-LED vtiahne hráča do herného sveta

Spoločnosť Samsung Electronics oznámila celosvetové uvedenie monitora Odyssey Neo G7 (označenie G70NC), svojho prvého plochého modelu s technológiou Mini LED, ktorý obohacuje špičkový rad Odyssey o nový typ zariadenia. Tento monitor má veľkú obrazovku navrhnutú tak, aby hráčom umožnila lepšie vidieť všetky detaily s realistickou kvalitou a dokázala ich tak preniesť do svetov ich obľúbených hier. Odyssey Neo G7 bude dostupný na Slovensku za odporúčanú malooobchodnú cenu 1 333 €. Zákazníci, ktorí si monitor predobjednajú na e-shope www.samsung.sk v termíne od 13. 2. do 26. 2. alebo do vypredania zásob, získajú ako bonus hodinky Galaxy Watch5 Pro len za 1 cent.

„Trh s hernými monitormi sa bude naďalej zväčšovať a hráči majú na svoje monitory stále vyššie požiadavky,“ povedal Hoon Chung, výkonný viceprezident divízie Visual Display Business spoločnosti Samsung Electronics. „Neprinášame preto len lepšie herné zážitky, ale pridávame do našich monitorov aj nové inteligentné funkcie, ktoré z nich robia komplexné zábavné centrum. Naše inovácie umožňujú hráčom po celom svete nechať sa úplne pohltiť hrou vďaka vizuálnemu výkonu, ktorý ďalej umocňuje intenzívne emocionálne zážitky.“

Monitor Samsung Odyssey Neo G7 prináša realistickú kvalitu obrazu, vysoko výkonné a prispôsobiteľné zobrazovacie prostredie a personalizované funkcie pre optimálne hranie a ďalšiu zábavu.

Herný monitor dostatočne veľký pre akúkoľvek hru a platformu

Veľká 43″ obrazovka má rozlíšenie 4K (3 840 × 2 160) a certifikáciu pre VESA Display HDR600 a HDR 10+, čo zaručuje vysokú kvalitu obrazu a aktuálne najlepšie zobrazovanie grafiky. Odyssey Neo G7 stavia na technológii Quantum Matrix spoločnosti Samsung a využíva panel s husto osadenými diódami Quantum Mini LED, ktorých jas je možné mimoriadne jemne a presne ovládať, vďaka čomu môžu používatelia vidieť sýtejšiu čiernu, výraznejšie odstupňovanie farieb a viac detailov, a to aj v tmavom hernom prostredí.

Matný displej znižuje odrazy svetla na obrazovke, čím minimalizuje rušivé vplyvy z okolitého prostredia počas najnáročnejších herných akcií, aby sa hráči mohli neustále sústrediť na každučký detail a užívať si ohromujúci vizuálny výkon.

Odyssey Neo G7 je skvelý monitor pre akúkoľvek hernú platformu – používatelia ho môžu pripojiť cez DisplayPort alebo HDMI k hernej PC zostave alebo prepnúť na HDMI 2.1 a hrať na najnovšej hernej konzole. Ďalšou možnosťou je hrať mobilné hry na väčšej 43″ obrazovke cez vstavané Wi-Fi/Bluetooth rozhranie alebo len pripojiť ovládač a užívať si hry v cloude aj bez hernej konzoly.

Výkon, ktorý posúva hranie na vyššiu úroveň

Obnovovacia frekvencia 144 Hz a doba odozvy 1 ms (MPRT) umožňujú rýchle a plynulé zobrazovanie a presné reakcie na pohyby myši. Odyssey Neo G7 zaisťuje neuveriteľne plynulé a rýchle akčné hranie aj počas najvypätejších okamihov a vďaka podpore AMD FreeSync Premium Pro znižuje zasekávanie, vstupnú latenciu a trhanie obrazu.

Používatelia stále viac požadujú personalizované a prispôsobiteľné herné prostredie. Odyssey Neo G7 ponúka množstvo inovatívnych funkcií, ktoré umožňujú nastaviť veľkosť, polohu a dokonca aj pomer strán obrazovky pre optimálne herné nastavenie. Funkcia Flex Move Screen dovoľuje hráčom nastaviť veľkosť hernej obrazovky v rozmedzí 43 až 20 palcov tak, aby zodpovedala preferovanej veľkosti podľa hry, ktorú hrajú. Môžu dokonca zmeniť polohu obrazovky a nájsť tak dokonalú konfiguráciu na dosiahnutie čo najlepšieho výkonu v akejkoľvek hre.

Pre prispôsobenie hernému štýlu používateľa je k dispozícii panel Samsung Game Bar[1], výkonný nástroj umožňujúci rýchlo zobraziť a zmeniť dôležité nastavenia bez toho, aby bolo nutné opúšťať hernú obrazovku. Hráči môžu zobraziť a meniť napríklad frekvenciu zobrazovania (FPS), pomer strán obrazu, vysoký dynamický rozsah (HDR), premenlivú obnovovaciu frekvenciu (VRR), dobu odozvy alebo režim Game Picture. Vďaka hernému panelu Game Bar majú hráči všetko pod kontrolou a nehrozí, že by zmeškali akúkoľvek akciu.

Inteligentné funkcie pre personalizované zážitky

Monitor Odyssey Neo G7 je vybavený inteligentnými funkciami, ktoré uspokoja najrôznejšie potreby používateľov a umožnia im vyberať si zábavu prostredníctvom funkcií Samsung Smart Hub a Samsung Gaming Hub.

Samsung Gaming Hub[2] je univerzálna platforma na objavovanie streamovaných hier, ktorá ponúka okamžitý prístup k hrám od partnerov, ako je Xbox a NVIDIA GeForce NOW, a to bez sťahovania a nárokov na úložný priestor. Je to dokonalý nástroj, s ktorým môžu používatelia voľne a bez obmedzenia preskúmavať všetky kúty herného sveta.

Prostredníctvom služby Samsung Smart Hub môžu používatelia získať funkcie inteligentného televízora s aplikáciami od partnerov, ako sú Prime Video, Netflix a YouTube, a prezerať si rôzny OTT (over-the-top) obsah cez internetové pripojenie bez toho, aby museli zapínať počítač alebo sa pripájať k iným zariadeniam.

Ďalšie informácie môžete nájsť na Odyssey Neo G7.

G70NC
DisplejUhlopriečka obrazovky43″
Plochá/ZakrivenáPlochá
Typ paneluQuantum Mini-LED
Pomer strán16:9
ObrazObnovovacia frekvencia (max.)144 Hz
Jas (typicky)400 nitov
HDR (vysoký dynamický rozsah)VESA Display HDR600 HDR10+ Gaming
Doba odozvy1 ms MPRT
Pozorovacie uhly178 /178
Herné funkcieVRRFreeSync Premium Pro
Smart funkcieÁnoGaming Hub, Media Hub
AudioReproduktor20 W × 2
RozhranieVideo porty1× DisplayPort (1.4) / 2× HDMI (2.1)
USB porty2× USB 3.0 port
Ostatné1× Ethernet LAN, WiFi5, Bluetooth 5.2
DizajnOsvetlenie okoliaÁno (Core Sync)
StojanNaklápacie
Montáž na stenuVESA (200×200)

Značky: