Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pri predstavení nového čipsetu Qualcomm Snapdragon 888 Plus spoločnosť Qualcomm na MWC oficiálne potvrdila, že táto čerstvá novinka z ich dielne bude fungovať v pripravovanom telefóne HONOR Magic3.

Táto správa je jedným z mnohých ďalších míľnikov, ktoré spoločnosť HONOR dosiahla od novembra minulého roka. Silné partnerstvá s technologickými lídrami, ako sú Qualcomm ale aj Google sú jedným z najdôležitejších cieľov, ktoré HONOR dosiahol za krátky čas.

Konkrétne pri globálnom uvedení radu HONOR 50 bola spolupráca so spoločnosťou Qualcomm a využitie jej mobilnej platformy Snapdragon 778G pre vôbec prvé mobilné telefóny jedným z najdôležitejších momentov.

Prvé obchodné výsledky série HONOR 50 firmu nakopli a prekonali všetky jej očakávania. Mobilný telefón s vynikajúcim výkonom za cenu približne 418 USD s jedinečnou súpravou prémiových fotoaparátov na profesionálne snímanie a fotografovanie urýchlil predpredaj v Číne. V priebehu jednej minúty sa v Číne v predpredaji nových prémiových smartfónov HONOR série 50 vyzbieralo viac ako 77 miliónov USD.

Značky: