Inovatívny hardvér motorola razr je predzvesťou novej éry revolučných skladacích smartfónov. Hardvér však nie je to jediné, čo si zasluhuje pozornosť – vieme, že softvér prináša neobmedzené zážitky a v spojitosti s novou formou dokáže byť jedinečným benefitom. Preto sme vytvorili najmodernejší softvérový zážitok pomocou nášho unikátneho displeja Quick View, ktorý umožňuje nový spôsob interakcie s telefónom.

Majitelia smartfónu razr milujú jeho funkčnosť, všestrannosť a schopnosť udržať ich v obraze bez toho, aby ho museli otvoriť. Aktualizácia razr na Android 10 výrazne zlepší a rozšíri funkcie displeja Quick View, čím prinesie nevídaný zážitok zo skladacieho smartfónu, pričom základom vylepšení je spätná väzba od zákazníkov.

Spojte sa s priateľmi rýchlejšie

Zavolajte svojim obľúbeným kontaktom bez nutnosti otvorenia telefónu – na displeji Quick View stačí potiahnuť doľava a získate prístup k vašim obľúbeným kontaktom.* V kontakte tak zostanete ľahšie ako kedykoľvek predtým a prostredníctvom novej funkcie Smart Reply alebo novej klávesnici Quick View budete môcť čítať a odpovedať na správy z najpoužívanejších chatovacích aplikácií.

Nové spôsoby zachytenia selfie

Rozšírili sa aj funkcie prednej Quick View kamery, ktorá umožní robiť selfie novými spôsobmi, aj keď je zariadenie zatvorené, vrátane viacerých režimov fotoaparátu, ako napríklad Skupinová Selfie, Portrét, Zvýraznená farba a ďalšie. Prístup k prednej kamere získate tiež iba jednoduchým potiahnutím. Keď je razr zatvorený a odblokovaný, fotoaparát spustíte potiahnutím doprava alebo použitím funkcie Quick Capture rýchlym potočením zápästia.

Viac aplikácií na dotyk prsta

So systémom Android 10 vám ponúkame viac funkcií a kompatibilitu s aplikáciami, ktoré používate najčastejšie. Teraz máte prístup k podrobnej navigácii Google Maps ako aj k prehrávaniu hudby z vašich obľúbených hudobných aplikácií ako Spotify, YouTube Music či Pandora, a to všetko priamo z Quick View displeja. A keď už hovoríme o rozšírených možnostiach, prostredníctvom Quick View displeja môžete ukázať svoj osobný štýl a vybrať si z nových personalizovaných motívov.

Tak ako sa posunuli hranice inovácií skladacích zariadení, prichádza aj zdokonaľovanie zážitku z displeja Quick View. Aktualizácia zariadení na systém Android 10 bola globálne spustená 11. mája 2020. Na Slovensku bude aktualizácia dostupná v priebehu nasledujúcich týždňov.

Ak sa chcete dozvedieť viac o novom motorola razr a jeho dostupnosti, navštívite webovú stránku https://www.motorola.com/sk/sk/smartphones-razr/p

Právne vylúčenie zodpovednosti

* Táto funkcia je v súčasnosti k dispozícii v USA od mája, v krajinách mimo USA bude presný dátum aktualizácie softvéru ešte upresnený.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.