Ako naznačuje tweet, Realme sa pripravuje na uvedenie nového telefónu.

Portál GSMArena prináša aj zopár podrobnejších informácií o tejto novinke. Smartfón bude niesť označenie Realme Flash, pričom vo výbave nebude chýbať bezdrôtová magnetická nabíjačka MagDart, ktorá bude prvou v oblasti Androidu.

Realme MagDart, podobne ako technológia Apple MagSafe, sa pripne na zadnú časť zariadenia a dodá nezverejnené množstvo energie. Riešenie Realme je fyzicky väčšie ako to, čo sme už mohli vidieť od spoločnosti Apple. Súčasťou je však ventilátor, ktorý pomáha udržiavať teplotu pod kontrolou, čo znamená, že nabíjačka by mohla byť schopná dodávať viac ako 15 W. Súčasťou nabíjačky je aj USB-C konektor.

Už skôr sa pritom objavila aj menšia nabíjačka v tvare puku, ktorá má zabudovaný kábel a predpokladá sa, že práve tento model ponúkne rýchlosť nabíjania 15 W.

Realme Flash ma displej so zahnutými bočnými stranami s otvorom pre selfie kameru v ľavom hornom rohu. Na zadnej strane sa nachádza zostava troch fotoaparátov, zatiaľ čo o výkon sa bude starať Snapdragon 888 s 12 GB RAM a 256 GB úložiskom.

Nebude chýbať Android 11 s Realme UI 2.0.

Zdroj: GSMArena 

Prečítajte si aj:

iOS 15: Tieto iPhony bude možné vyhľadať aj keď budú vypnuté alebo vybité

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.