S takýmto doplnkom sme sa ešte nestretli.

BenQ ZOWIE CAMADE je držiak na káble. Na prvý pohľad sa to môže zdať ako zbytočnosť, na druhej strane ide o dobrú pomôcku pre náročných hráčov. Nie je totiž nič neobvyklé, keď myška kvôli zaseknutému káblu nespraví taký pohyb, aký by ste chceli.

BenQ ZOWIE CAMADE má tvar pyramídy. Kábel uchopíte v dvoch častiach – v spodnej časti držiaka a potom v hornej časti, ktorá je nastaviteľná.

Držiak je určený primárne pre herné myšky ZOWIE, zodpovedá tomu aj šírka bodov, do ktorých sa kábel zachytáva. Je však možné, že bude fungovať aj s inými značkami, v závislosti od hrúbky kábla. V prípade niektorých myšiek sa nám napr. stalo, že držiak zachytil kábel iba v hornej, nastaviteľnej časti, spodná časť bola moc široká. V prípade testovania doplnku s myškami ZOWIE všetko fungovalo perfektne.

Držiak je zhotovený z kvalitných materiálov a ide o dobrú pomôcku pre potreby manažmentu káblov. Jeden držiak dokáže zachytiť iba jeden kábel. Oceňujeme už spomenutú nastaviteľnú výšku. Pre súťaživých hráčov je BenQ ZOWIE CAMADE praktický doplnok.

Cena: 25 eur
Zapožičal: AGEM Computers

Tento článok vyšiel aj v tlačenom júlovo-augustovom vydaní TOUCHIT č. 7-8/2017 ako súčasť testu herných myší, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit