Ďalšie slúchadlá tejto značky. Používajú dizajn podobný slúchadlám od Apple. Subjektívne sa nám až tak nepozdáva.

Vyzerá to, akoby nám niečo vytekalo z ucha. Konštrukčne sú kompromisom pre tých, čo nemajú radi slúchadlá tohto typu so zatláčaním do uší. Tu sa vám to nestane a slúchadlá sa síce do ucha vkladajú, no nepotrebujete ich tam veľmi zatláčať.

Podstatné je, že majú technológiu aktívneho odhlučnenia. Funguje dobre, zároveň však ponecháva rezervu pre okolité zvuky vo vysokých frekvenciách. Ak sa vám udržia v uchu, môžete ich využiť na šport alebo pohyb po meste bez toho, aby ste boli úplne izolovaní.

Kolíska pritiahne slúchadlá k sebe magneticky. Môžete s ňou zatriasť a nevypadnú. Škoda, že nie je vyvážená a po otvorení sa vám preklopí dozadu kvôli ťažkému krytu. Je to taký detail, hoci nepraktický. Párovanie prebieha otvorením nabíjacej kolísky a stlačením tlačidla vedľa konektora USB-C na nabíjanie.

Aj keď nám niektoré detaily prekážali, ide o vhodné slúchadlá pre záujemcov o kvalitnú reprodukciu. Najmä ak hľadáte presne takýto koncept s „tyčkou“ z hlavnej časti. Výrobca používa tento systém na umiestnenie mikrofónov.

Tým, ako držia v uchu a že nespôsobujú počutie vlastného dychu, sa s nimi aj dobre telefonuje. Nie je tu taká rezonancia vlastného hlasu. Počas telefonovania sa nám signál občas prepol do akéhosi priestorového (neprirodzeného) režimu a počas telefonátu sa nevrátil späť na pôvodný spôsob reprodukcie. Zaujímavé je aj to, že pri vloženom jednom slúchadle v uchu a druhom na stole bol zvuk vzdialený. Prenos bol z druhého, nevloženého slúchadla. Je to detail, stačí ich vymeniť a všetko je v poriadku.

Na počúvanie hudby sú vynikajúce. Máte tu silný basový prejav, zároveň aj vysokú detailnosť zvuku. Počúvať hudbu s týmito slúchadlami bola radosť. Ovládanie je dotykové a kombináciou ťuknutí na vrch slúchadla alebo pridržaním prsta sa aktivuje konkrétna funkcia, napríklad odhlučnenia alebo posun medzi skladbami.

Názov modelu / Technické parametreHONOR Magic Earbuds 
TypBluetooth
Veľkosť meniča [mm]10
Odhlučnenie od okoliaANC
Funkcia handsfreeáno
Frekvenčný rozsah [Hz]20 ÷ 20 000
Typ konektoranemá
NFCnemá
Nabíjací konektorUSB-C
Výdrž batérie [hod.]neuvedené
Hodnotenie
Vlastné odhlučnenie5/5
Odhlučnenie od okolia4/5
Kvalita reprodukcie5/5
Pomer cena / celkové možnosti4/5
Cena [EUR s DPH]119,00
thumbs-up-icon

Výhody

  • Vynikajúca reprodukcia
  • Netreba ich do ucha príliš zatláčať
  • Spôsob aktívneho odhlučnenia

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • Občasné výpadky signálu pri telefonovaní
  • Kolíska by si zaslúžila lepšie vyváženie

Verdikt

HONOR Magic Earbuds zaujmú cenou a spôsobom nosenia. Netreba ich veľmi tlačiť do ucha a majú aj aktívne odhlučnenie. Ocenili sme veľmi dobrú kvalitu zvuku. V tomto smere nemáte čo stratiť.

Zapožičal: Honor

Cena: 119 €

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.