Prémiové slúchadlá so zvukom aký používajú svetoví dídžeji.

Poriadny zvuk s poriadnou konštrukciou. Ide o poctivo spracované slúchadlá vhodné na časté prenášanie aj nosenie. Sú spracované tak, aby poskytli robustný základ, a zároveň si udržali kompaktný dizajn. Takto výrobca skĺbil slúchadlá s veľkou dynamikou zvuku, ktorým nechýbajú všetky podstatné funkcie.

JBL Club 950NC

JBL Club 950NC, Zdroj: JBL

Dajú sa použiť v bezdrôtovom režime a pripojené cez Bluetooth vydržia prehrávať hudbu 55 hodín. Polovičný čas, ak si zapnete aj adaptívne odhlučnenie. Celé ovládanie je na obvode oboch mušlí. Tlačidlá dokážete ľahko nahmatať a na ovládanie si ľahko privyknete. Ak radi používate Google Asistenta alebo Alexu, stačí ťuknúť na ľavú mušľu. Kto ich nemá rád, nebude sa mu tlačidlo na ich vyvolanie pliesť medzi ostatné.

Dajú sa použiť aj ako klasické káblové slúchadlá. Na použitie je však najlepšie nainštalovať aplikáciu pre smartfón. Tu sa dajú nastaviť zvukové predvoľby, a to prostredníctvom ekvalizéra alebo preddefinovaných štýlov podľa dídžejov.

Tiež je tu možnosť aktivovať funkciu Ambient Aware alebo TalkThru podľa toho, či chcete počúvať hudbu, ale zároveň zachytiť zvuky okolia alebo sa sústrediť na dialóg bez potreby dávať slúchadlá dole z hlavy. Kto má rád silnejšie basy, jedným tlačidlom zosilní zvuk. Kvalita zvuku je výborná, a nechýba podpora technológie JBL Pro Sound. Zachytíte všetky detaily a môžete si ho prispôsobiť podľa seba. Slúchadlá zvládnu verne zreprodukovať hudobné požiadavky podľa vášho štýlu.

Najlepšie vlastnosti:

  • Jemné náušníky
  • Kvalita zvuku JBL Pro Sound
  • Možnosť zloženia slúchadiel
  • Extra dlhá výdrž na jedno nabitie

Cena: 249 €

Zapožičal: www.jbl.sk

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.