Toto sú slúchadlá za dobrú cenu vhodné na športovanie alebo používanie po celý deň.

Sú bezdrôtové, ale môžete si ich zavesiť na krk v čase, keď ich nepoužívate. Na spojovacom kábli majú jeden ovládací prvok s trojicou tlačidiel. Tu je zároveň batéria. Výrobca sa rozhodol umiestniť všetko v jednom a batéria nie je oddelená v ďalšom prvku. Napriek tomu tu nie je nežiaduci efekt, ktorý by z ucha vyťahoval takto zaťaženú stranu so slúchadlom.

Nepoužívané slúchadlá sa dajú o seba magneticky pripnúť, nemá to však vplyv na pozastavenie hudby alebo ich vypnutie. Táto funkčná záležitosť je takpovediac off-line a plní len estetickú funkciu. Chválime pripojenie cez Bluetooth 5.0 a stupeň krytia IPX5.

Odolajú dažďu aj spoteniu a nemusíte sa o ne tak veľmi obávať. Vhod príde párovanie s dvomi zariadeniami naraz. Typické skôr pre použitie v kancelárii, kde na počítači môžete počúvať hudbu z počítača, zároveň ale nezmeškáte hovor z telefónu. Majú rekordnú výdrž do desiatich hodín. To je na také malé slúchadlá nadštandardná hodnota. Najmä po zohľadnení, že nemajú oddelenú batériu.

Z hľadiska zvuku sú tu isté rezervy v oblasti vysokých tónov. Sú zastreté, no basová zložka je dostatočne silná. Nie je ale taká dynamická ako pri ostatných slúchadlách v teste. Vhodné sú pre menej náročných poslucháčov.

Názov modelu / Technické parametreNiceboy Hive E3
TypBluetooth 5.0
Veľkosť meniča [mm]N/A
Odhlučnenie od okolianie
Funkcia handsfreeáno
Frekvenčný rozsah [Hz]20 ÷ 20 000
Typ konektoranemá
NFCnemá
Nabíjací konektormicroUSB
Výdrž batérie [hod.]10
HodnotenieVýsledky
Vlastné odhlučnenie5/5
Odhlučnenie od okolia4/5
Kvalita reprodukcie3/5
Pomer cena / celkové možnosti3/5
thumbs-up-icon

Výhody

  • Cena a výbava
  • Odolnosť IPX5
  • Bluetooth 5.0 a multi-point párovanie

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • Rezervy v oblasti zvuku

Verdikt

Niceboy Hive E3 používajú spojovací kábel medzi obomi slúchadlami, a tak ich oceníte aj pri športe. Zaujímavé budú vyššou odolnosťou voči postriekaniu, majú dlhú výdrž na jedno nabitie a výbornú cenu. Zvukovo majú menšie rezervy v oblasti vyšších tónov.

Zapožičal: Niceboy

Cena: 57,90 €

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.