Veľké slúchadlá, ktoré kompletne pokryjú uši. Zaujímavosťou tohto modelu je slot na microSD kartu do kapacity 32 GB.

Majú mohutnejšie vyhotovenie a oceľovú konštrukciu na zosilnenie celkovej odolnosti. Polstrovanie je bohaté a mäkké nielen na mušliach, ale aj v spodnej časti spojovacieho mosta. Prekážal nám ale značne silný prítlak na uši resp. hlavu. Na bokoch mušlí oválneho tvaru sú podsvietené pásiky viacfarebnými LED diódami.

Celkovo si môžete priamo na slúchadlách meniť sedem farieb vrátane bieleho podsvietenia alebo nechať všetky farby automaticky preblikávať. Toto je známejšie skôr z herného segmentu, no očividne niektorí výrobcovia radi experimentujú.

Názov modelu / Technické parametreTechnaxx MusicMan BT-X33
TypBluetooth 4.2
Veľkosť meniča [mm]40
Odhlučnenie od okoliakonštrukciou
Funkcia handsfreeáno
Frekvenčný rozsah [Hz]20 ÷ 20 000
Typ konektoraI konektor
Výdrž batérie [hod.]20 bez LED efektov
Hmotnosť [g]268
Hodnotenie
Vlastné odhlučnenie3/5
Odhlučnenie od okolia4/5
Kvalita reprodukcie1/5
Pomer cena / kvalita reprodukcie3/5

Pravá mušľa má audiokonektor na použitie s audiokáblom, je v balení. Ľavá má microUSB konektor na nabíjanie. Tlačidlá na ovládanie sú podobné, ako pri iných slúchadlách. Na úpravu hlasitosti treba tlačidlo podržať dlhšie, krátke stlačenie slúži na posun medzi skladbami. Samostatné tlačidlo je vyhradené na pozastavenie hudby a prijatie hovoru.

Po hudobnej stránke majú slúchadlá celkovo zastretý prejav. Na hudbu, kde je viac basov sa hodiť až tak nebudú. Prejavuje sa tu akýsi „virtuálny“ efekt priestorového rozšírenia hudby. Stredy sú podané dobre, no výšky sú akoby z pozadia. Škoda, svetelné efekty by sme vymenili za lepší zvuk. Zaujímavosťou je, že sa dajú používať aj keď ich nabíjate.

thumbs-up-icon

Výhody

  • pevná konštrukcia
  • mäkké polstrovanie

thumbs-down-icon

Nevýhody

  • kvalita reprodukcie

Verdikt

Technaxx MusicMan sú slúchadlá, ktoré majú v sebe slot na microSD karty. Zaujímavosťou je aj LED podsvietenie mušlí. Škoda, že majú rezervy v kvalite zvuku, pokojne by sme sa bez slotu na karty a LED efektu zaobišli.

Cena: 43 eur

Zapožičal: Diskus

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.