Vynikajúce slúchadlá s krásnym dizajnom a najmä s extra funkciou na odhlučnenie okolia. Používajú elektromagnetický mikrofón na redukciu okolitých zvukov. Zvládne stiahnuť hluk o 25 decibelov a má dva stupne intenzity odhlučnenia. V porovnaní s inými takto zameranými slúchadlami majú o niečo slabší efekt. Odrušuje najmä oblasť nízkych tónov. Teda rôzne šumenie, zvuk tlačiarní, okolitú premávku atď. Ideálne napríklad do lietadla alebo do vlaku. Zároveň s nimi nebudete hluchí a budete bežne evidovať okolie. Sú káblové, ale dajú sa použiť aj na behanie alebo prechádzky.

Práve menšia intenzita odhlučnenia sa nám páčila, nakoľko si zachovávajú všestranné použitie a nie ste obmedzení iba na kancelárie a dopravné prostriedky. Odhlučnenie sa dá nastaviť na ovládacom prvku, ktorý je zároveň štipec. Najlepšie je pripnúť ho na košeľu. Tu si potom nastavíte dva stupne odhlučnenia alebo ho úplne vypnete. Tri tlačidlá slúžia na hudbu a hovory. Ovládací prvok zároveň slúži aj na nabíjanie, je tu microUSB port.

Majú látkový kábel a sú dostatočne odolné. Nezamotávajú sa, a tak ich kedykoľvek môžete zložiť do vrecka. Ide o jedny z najpraktickejších slúchadiel tohto typu. Na nosenie s tričkom, teda oblečením, kde nemáte ako pripnúť ovládací prvok, nemusia byť také pohodlné.

Zvukovo sú veľmi detailné, vychutnáte si všetky frekvenčné pásma. Zvládnu reprodukovať rozsah 20 ÷ 40 000 Hz. Je to dobre počuť. Kvalita hudby nie je nijako počuteľne deformovaná efektom odhlučnenia.

Cena: 45 EUR

Zapožičal: Mi-store.sk

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.