Aj spoločnosť Redmi sa rozhodla vstúpiť na trh s hernými smartfónmi. 

Prvý model so zodpovedajúcimi vlastnosťami a vzhľadom sa dostane na trh koncom tohto mesiaca. Bude vybavený všetkými funkciami, ktoré sme zvyknutí vidieť na vlajkových modeloch. Navyše dostane do výbavy funkcie, ktoré hráči očakávajú. Keďže tento herný smartfón pripravuje Redmi, znamená to, že bude aj cenovo dostupný.

Spoločnosť už podpísala dohodu o strategickej spolupráci s Call of Duty Mobile Games. Smartfón sa stal oficiálnym zariadením pre mobilnú hru Call of Duty. Obe strany budú pokračovať v optimalizácii zážitku z hry prostredníctvom neustáleho aktualizovania počas celej sezóny.

Spoločnosť uviedla, že v roku 2021 budú mobilné hry ďalším pôsobiskom značky. Ukázalo sa, že herné telefóny majú u používateľov Redmi veľký dopyt. Preto sa spoločnosť rozhodla navrhnúť pre fanúšikov Redmi vlastný herný model. Tento telefón bude pritom najľahšou a najtenšou hernou vlajkovou loďou na trhu. Skoršie správy naznačovali, že telefón bude vybavený 6nm čipom MediaTek Dimensity 1200. 

Tajomný smartfón s krycím menom Ares bude údajne vybavený batériou s kapacitou 5 000 mAh, ktorá podporuje rýchle nabíjanie s výkonom 65 W a AMOLED obrazovkou s obnovovacou frekvenciou 144 Hz. Na bočnej strane zariadenia by sa mala nachádzať čítačka odtlačkov prstov.

Redmi COD

Zdroj: GizChina

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Google a Sony prinesú do systému Android podporu pre 360 Reality Audio

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.