To, že aj podznačka Xiaomi pripravuje telefón so Snapdragonom 855, vieme už pomerne dlho.

Aj vďaka blížiacemu sa predstaveniu tohto “ďalšieho zabijaka vlajkových lodí”, sme v poslednej dobe mohli vidieť čoraz viac únikov o tomto zaujímavom zariadení. Smartfón sa oficiálne predstaví 28. mája, čo bolo potvrdené prostredníctvom sociálnej siete Weibo. Včerajší príspevok aj potvrdil, že Redmi K20 dostane 48 Mpx fotoaparát od Sony.

Použitím čipovej sady Snapdragon 855 a jedného z najlepších fotoaparátov na trhu sa tejto mladej značke otvára cesta priamo do sveta vlajkových lodí. Samotná spoločnosť si v prípade K20 veľmi verí. Smartfón bude obsahovať Amoled panel chránený Gorilla Glass 6, čítačku odtlačkov prstov v displeji a všetko bude zastrešovať vysoký výkon čipovej sady (Antutu skóre 458754 bodov). Veríme, že čerešničkou na torte bude veľmi priaznivá cena.

Modelový rad Redmi K20 by mohol mať vo svojom portfóliu dva telefóny – klasický model  a verziu Pro, ktorá bude obsahovať malé vylepšenia, vrátane rýchleho 27 W nabíjania a 4000 mAh batérie, ultra širokouhlého fotoaparátu a prednej pop-up selfie kamery s 20 Mpx senzorom.

Či sa tieto informácie o pripravovaných smartfónoch potvrdia, budeme vedieť už budúci týždeň 28. mája.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

K20 Pro je názov pripravovanej vlajkovej lode Redmi: Nekompromisná výbava s nízkou cenou?

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.