O tomto modeli sa už objavilo niekoľko správ.

Vyzerá to tak, že Xiaomi sa bude aj naďalej držať tradície a Redmi K30S bude ďalším rebrandovaným modelom z portfólia. Tentokrát však pôjde o preoblečený model Xiaomi Mi 10T. Stále však nie je oficiálne potvrdený dátum predstavenia, no podľa viacerých zdrojov by sa týmto dňom mohol stať 27. október.

Telefón by mal byť na trh uvedený s 5 000 mAh batériou a 64 Mpx hlavným fotoaparátom. Jediným rozdielom oproti Mi 10T bude pravdepodobne značka výrobcu na zadnej strane zariadenia. To znamená, že v tomto telefóne môžeme rovnako očakávať čipset Snapdragon 865, veľký 6,67-palcový LCD displej s rozlíšením 1080p a rýchle nabíjanie s výkonom 33 W.

Smartfón by mal byť dostupný v pamäťových verziách, ktoré sme mohli vidieť aj pri Mi 10T – 6/128 GB alebo 8/128 GB. Neboli by sme vôbec prekvapení, kebyže Redmi K30S príde na trh aj vo verzii s 12 GB pamäte RAM, nakoľko nebude dostupný slot pre pamäťové karty.

Zatiaľ čo smartfón by mal byť dostupný najskôr v Číne, Redmi K30S sa objaví aj na trhoch, kde Mi 10T nie je momentálne k dispozícii.

Redmi k30S

Zdroj: Playfuldroid

Zdroj: Playfuldroid

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 10T Pro: 144 Hz displej, 5G procesor a nové MIUI 12 (Prvé dojmy)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.