Séria bude na trh uvedená 4. marca 2021.

Aktuálne nám indická divízia Xiaomi prezrádza viacero zaujímavých informácií o nových telefónoch tejto pripravovanej série. Tie ukazujú úplne nový dizajn, ktorý je oproti predchodcom tenší a ľahší. V jednej z ukážok môžeme vidieť displej s dierou pre selfie kameru. Infografika ďalej uvádza, že displej bude chránený sklom Gorilla Glass. Bližšia špecifikácia úrovne krytia však chýba. Informácie zahŕňajú aj odolnosť voči vode a prachu podľa IP52.

Bočný profil zariadenia zobrazuje snímač odtlačkov prstov a vyčnievajúcu zostavu fotoaparátov. Zadná strana zariadenia je po stranách zakrivená, pričom to vyzerá tak, že displej je plochý.

Vylepšená by mala byť aj vibračná odozva, prítomnosť Hi-Res audia a rýchlejšie nabíjanie. O výkon sa má postarať Snapdragon (údajne Snapdragon 750G). Nedávne úniky naznačujú, že zariadenie ponúkame LCD panel s vysokou obnovovacou frekvenciou a hlavný fotoaparát s rozlíšením 108 Mpx. 

Očakáva sa, že Redmi Note 10 bude k dispozícii v bielej, zelenej a šedej farbe, zatiaľ čo model Pro bude v bronzovej, modrej a šedej farbe.

Zdroj: GSMArena, Redmi

Prečítajte si aj:

Samsung One UI 3.1 prinesie funkcie série Galaxy S21 aj pre staršie zariadenia

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.