Globálna verzia bude predstavená 5. januára 2023.

Smartfóny radu Xiaomi Redmi Note 12 boli oficiálne predstavené koncom októbra 2022 pre čínsky trh. Ich globálne verzie by mali prísť do sveta už začiatkom roka 2023 – Redmi India oznámila na sociálnej sieti Twitter, že Redmi Note 12 Pro+ sa dostane do Indie 5. januára 2023.

Tento termín môže byť dôležitý aj pre Európu, nakoľko Xiaomi nezvykne predstavovať telefóny zvlášť pre Indiu a zvlášť pre náš región. Obvykle to funguje tak, že keď je niektorý zo smartfónov predstavený pre niektorú z krajín mimo Čínu, znamená to uvedenie globálnej verzie, ktorá bude čoskoro dostupná aj na ďalších svetových trhoch. Pripomeňme, že smartfóny radu Redmi Note 11 prišli v globálnej verzii 26. januára 2022.

Produktový rad Redmi Note 12 pozostáva z celkovo štyroch telefónov. Ich detailný popis nájdete v samostatnom článku, TU. Zatiaľ nie je známe, či sa na globálny trh dostanú všetky štyri modely, pričom hlavný otáznik visí nad telefónom Redmi Note 12 Discovery Edition / Explorer Edition s 210 W nabíjaním.

Redmi Note 12 Pro+Zdroj: Redmi India / Twitter
Redmi Note 12 Pro+

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit