Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

31 novinárov v porote AUTOBEST pochádzajúcich z 31 európskych krajín zvolilo model Austral za „Best Buy Car of Europe 2023“. Po tom, čo sa pred niekoľkými týždňami dostal do finálovej šestice, porota zvolila Renault Austral ako automobil, ktorý najlepšie spĺňa nákupné kritériá európskych spotrebiteľov.

Okrem ocenenia „Best Buy Car of Europe 2023“ získal Renault Austral vlani v novembri aj ocenenie SMARTBEST 2023. Toto ocenenie oceňuje dokonalosť multimediálneho systému OpenR Link prepojeného s Google Automotive Services, vďaka čomu je Austral najlepšie prepojeným autom v Európe.

TECHNOLOGICKÉ, ÚČINNÉ A PREPOJENÉ SUV PRE VŠETKÝCH

Austral, ktorého predaj bol spustený v novembri 2022 v Španielsku a potom vo Francúzsku, stelesňuje stratégiu značky Renault získať späť segment C a pozíciu v  centre segmentu C-SUV. Zameriava sa na súkromných aj profesionálnych zákazníkov, ktorí hľadajú výrazné vozidlo vyjadrujúce status.

Austral ponúka všetkým to najlepšie z technológie za pomoci 32 jazdných doplnkov, pokročilý systém Renault 4CONTROL, multimediálnu obrazovku OpenR Link ponúkajúcu to najlepšie zo služieb a aplikácií Google a mimoriadne účinný plne hybridný motor E-TECH s výkonom 200 k bez kompromisov v oblasti pôžitku z jazdy.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.