Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Renault Slovensko uvádza na trh novú atraktívnu ponuku na hatchback segmentu B s automatickou prevodovkou. Renault Clio s automatickou prevodovkou je k dispozícii od 16 450 € za verziu s motorom 1.0 TCe 90 X-Tronic. Ide o najkonkurenčnejšiu ponuku v segmente, ktorá zahŕňa dve verzie výbavy.

Renault uvádza na trh ponuku modelu Clio vo verzii s automatickou prevodovkou CVT. Ponuka sa vzťahuje na verziu modelu Clio s motorom 1.0 TCe 90 X-Tronic, ktorý je k dispozícii v dvoch verziách výbavy – evolution a techno. Renault Clio 1.0 TCe 90 X-Tronic vo verzii evolution s automatickou prevodovkou je k dispozícii od 16 450 €. Ide o najkonkurencieschopnejšiu ponuku na trhu v porovnaní s ostatnými vozidlami s automatickou prevodovkou v segmente hatchbackov B.

Clio je medzinárodným bestsellerom značky a má za sebou úspešnú históriu. Clio, ktoré dvakrát získalo titul Auto roka v Európe, je od svojho príchodu na trh jednou z najikonickejších mestských automobilov, a to v priebehu niekoľkých po sebe nasledujúcich generácií. Clio poúka nový vzhľad, komfortné čalúnenie interiéru, dynamické a úsporné motory, multimediálny systém easy link a pokročilé asistenčné systémy.

Text Box: Média kontakt:
Ivana Obadalová
PR manažérka Renault Slovensko
0905 210 315 
ivana.obadalova@renault.sk

Značky: