Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Za účelom upevnenia vedúceho postavenia na trhu úžitkových vozidiel Skupina Renault inovuje modelový rad a predstavuje nový MASTER a nový TRAFIC.                                                                                     

KANGOO Z.E. je slovenským zákazníkom k dispizícií od 12.11.2019. Master Z.E. bude môcť zaradiť do fleet parkov firma alebo podnikateľ od januára 2020.

Nový Renault MASTER, ktorý sa začal predávať v septembri 2019, disponuje robustnejšou prednou časťou, úplne prepracovaným interiérom, novým systémom ADAS, novým, silnejším a účinnejším 2.3 l motorom.

Nový MASTER existuje taktiež v 100% elektrifikovanej verzii v podobe nového MASTER Z.E., ktorého dojazd je 120 km a oslovuje všetkých, pre ktorých sú environmentálne výzvy zásadné.

Nový Renault TRAFIC Furgon je inovovaná viacúčelová dodávka s atraktívnym dizajnom interiéru a exteriéru. V septembri 2019 prichádza s novou motorizáciou 2.0 l a automatickou prevodovkou EDC6, ale aj s najnovšími asistentmi riadenia (ADAS) prinášajúcimi komfort, ergonómiu a bezpečnosť.

Nový Renault TRAFIC Passenger je mimoriadne praktický a nekompromisný. Je určený profesionálom zaoberajúcim sa prepravou osôb a početným rodinám, ako aj všetkým užívateľom hľadajúcim priestor a modularitu pri nekompromisných požiadavkách na komfort a počet miest na sedenie.

Nový Renault TRAFIC SpaceClass spĺňa všetky očakávania aj tých najnáročnejších špecialistov. Je vhodný pre prepravu VIP klientely ako aj bežných súkromníkov. Ponúka dizajn interiéru v štýle « lounge », v ktorom sa cestujúci cíti ako doma pri dlhých cestách a rodinných výletoch. Nový SpaceClass prináša väčší komfort aj praktické riešenia pre lepší pocit z jazdy.

KANGOO Z.E. je najpredávanejšia elektrická mestská dodávka Európy. Od dnes je k dispozícii aj slovenským zákazníkom! S dojazdom 200 km identifikuje potreby malých podnikateľov s eviromentálnym cítením.

Značky: