Chcete, aby vás bolo poriadne počuť? Výkonný reproduktor RAZE 3 Titan to so svojimi 50 W rozhodne zvládne. Chcete hudbu cez reproduktor počúvať naozaj dlho? RAZE 3 Radion to na jedno nabitie vydrží až 24 hodín.

Zdroj: Niceboy

Oba reproduktory sa pýšia dobrými basmi, sú vodotesné a keď je potrebné, fungujú ako powerbanka. A ak túžite po priestorovom zvuku aj pod šírym nebom, môžete si vďaka technológii True Wireless prepojiť zdroj hudby s dvoma rovnakými reproduktormi naraz.

RAZE 3 Titan

Za tento reproduktor hovorí jeho titanský výkon – 50 wattov. Zvládne ozvučiť naozaj veľký priestor terasy či záhrady, pritom si však zachováva čistý zvuk a s technológiou MaxxBass neprichádza ani o hlboké tóny.

Na jedno nabitie vydrží hrať až 15 hodín a keď budete mať chuť, urobíte si z neho FM rádio – má integrovanú anténu, takže so sebou nemusíte nosiť namiesto antény kábel navyše. Poslúži aj ako powerbanka pre váš telefón – stačí ich prepojiť USB káblom. Reproduktor RAZE 3 Titan dokáže prehrávať hudbu cez Bluetooth 5.0 plus z rôznych médií (microSD karta, USB flash disk, cez audiokábel s 3,5 mm jackom). Je vodotesný a odolný proti prachu (IP67).

Niceboy RAZE 3 Titan kúpite u všetkých veľkých predajcov za 77.90 eur. Viac na https://niceboy.eu/sk/produkty/raze-3-titan

RAZE 3 Radion

Dokáže prehrávať hudbu až 24 hodín a jeho slušný výkon 24 W zaistí, že ho nikto neprepočuje. Neublíži mu ani pád do bazéna, ani silný dážď, má totiž krytie IP67, s ktorým je vodotesný aj odolný proti nežiaducemu prachu. Reproduktor RAZE 3 Radion je skvelý spoločník – môže sa hodiť aj ako powerbanka, keďže disponuje silnou batériou s kapacitou 5 000 mAh.
Hudbu vám prehrá bezdrôtovo cez Bluetooth 5.0, z rôznych médií a môžete si na ňom pustiť aj rádio. Rovnako ako RAZE 3 Titan sa dá vďaka technológii True Wireless spojiť pri prehrávaní ešte s jedným rovnakým reproduktorom, aby ste si mohli hudbu vychutnať pekne naplno.

Niceboy RAZE 3 Radion kúpite u všetkých veľkých predajcov za 49,90 eur. Viac na https://niceboy.eu/sk/produkty/raze-3-radion.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.