Ak uvažujete nad nákupom reproduktorov pod stromček, ste na správnom mieste. Poradíme vám s výberom kvalitných reproduktorov v rôznych kategóriách. Pre každú sme vybrali niekoľko našich tipov, ktoré odporúčame. Radíme pri výbere aj iných produktov pod stromček, kompletnú vianočnú poradňu nájdete tu>>

Vyberte si  kategóriu:
Reproduktory k prenosným zariadeniam
Reproduktory pre jednotlivca
Reproduktory do obývačky

 

Reproduktory k prenosným zariadeniam

Sony SRS-X11B

SonyX11_vyd5_nowatHudobná kocka ako si ju predstavuje Sony. Na tomto reproduktore oceníte kompaktný dizajn, jednoduché párovanie cez NFC a Bluetooth. Aj tu nájdete podporu spárovania dvoch rovnakých reproduktorov na vytvorenie rozšíreného sterea. Na rozšírené basy máte dva pasívne meniče. Ideálny doplnok nielen k smartfónu ale aj na stôl k notebooku. Ovládanie zhora je praktické a reproduktor sa dá využiť aj na telefonovanie.

JBL CLIP+

Clip_vyd5_nowatPre mladých je vhodný tento reproduktor. Môžu si ho pripnúť o nohavice a ľahko prenášať. Zmestí sa aj do vrecka a je odolný voči postriekaniu vodou. Ideálny na nosenie skutočne kamkoľvek. Dá sa spojiť cez Bluetooth alebo AUX. Kábel s 3,5 mm konektorom je priamo navinutý na spodnej strane a teda vždy k dispozícii. Na to, aký je malý, hrá dobre. Ideálny k mobilnému telefónu.

Creative Woof3

Woof3_vyd5_nowatDizajnová lahôdka a tretia verzia miniatúrneho reproduktora s robustným telom. Na to aký je malý, vyrobí dostatok zvuku na ozvučenie miestnosti. Okrem MP3 podporuje aj formát FLAC a to priamo z pripojenej microSD karty. Nepotrebujete ani telefón. Párovanie je klasické, teda cez Bluetooth.
Cena: 49,90

Reproduktory pre jednotlivca

BOSE SoundLink Mini II

Bose2_vyd5_nowatŠpičkový reproduktor s hliníkovým telom. Má vyladený zvuk a klame telom. Tento reproduktor ozvučí aj väčšiu miestnosť. Podporuje bezdrôtové aj káblové pripojenie a nabíja sa cez dodávanú podložku, na ktorú ho stačí len položiť. Je to absolútna špička v oblasti zvuku a cena je naozaj zaslúžená. Ideálne na domáce použitie.

JBL Charge 2+

Charge2_vyd5_nowatInovovaná verzia multimediálneho reproduktora poskytuje extra silné basy. Navyše je vode odolný a meniče po bokoch sú takisto vode odolné. Stačí do nich naliať vodu a dostatočne silné basy ju odtiaľ vyfŕkajú von. Môžete pripojiť až 3 hudobné zdroje a reproduktor bude prehrávať hudbu z posledného, ktorý sa k nemu pokúsi pripojiť. Zároveň umožňuje nabíjanie ostatných USB zariadení. Skutočne podarený reproduktor vhodný aj na von.

 

Reproduktory do obývačky

Creative Sound Blaster ROAR SR20

Roar2_vyd5_nowatUnikátne podanie multimediálneho reproduktora. Vhodný na ozvučenie veľkej miestnosti. Má špeciálne zvukové technológie vhodné pre vyladenie hudby alebo pozeranie filmov. Je vhodný aj ako záznamník hovorov. Dá sa z neho aj telefonovať a pre záznam stačí vložiť microSD kartu priamo do reproduktora. Podporuje aj USB pripojenie k počítaču a dodatočné zvukové ladenie cez špecializovaný softvér SBX Pro Studio.

Sonos PLAY: 1 

SonosPlay_vyd5_nowat
Keď sa povie Sonos, je každému jasné, že o kvalite zvuku sa baviť nemusíme, Tá je samozrejmosťou a reproduktor je určený pre náročných poslucháčov. Dá sa napojiť aj na rozšírenie Sonos Bridge cez LAN kábel alebo Wi-Fi a môžete ho tak spravovať cez mobilnú alebo počítačovú aplikáciu. Podporuje zvuk vo formáte 2.1. Môžete ho spojiť s druhým Play: 1 a vytvoriť si tak priestorový zvuk 5.1 vhodný pre domáce kino.

Radíme pri výbere aj iných produktov pod stromček, kompletnú vianočnú poradňu nájdete tu>>

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.