K dispozícii je pre všetkých používateľov služby Revolut.

Revolut rozširuje ponuku účtov o nový produkt, ktorý je určený pre deti vo veku 7 až 17 rokov. Nazýva sa Revolut Junior a jeho cieľom je naučiť deti a mladistvých správnemu nakladaniu s peniazmi pod dohľadom zodpovedného dospelého.

Účty Revolut Junior môžu byť založené len rodičom alebo zákonným zástupcom, ktorý sám používa aplikáciu Revolut. Revolut Junior môžu otvoriť všetci používatelia Revolutu. Niektoré funkcie sú však dostupné iba pre používateľov verzie Premium a Metal. Novinka si kladie za cieľ predať mladým ľuďom finančné zručnosti, ktoré budú potrebovať v okamihu, kedy sa stanú finančne nezávislými.

Revolut Junior má tri hlavné súčasti:

  1. Nová aplikácia Revolut Junior, ktorá je navrhnutá pre deti. Rodičia môžu sledovať pohyby na ich účte a dostávať upozornenia na realizované transakcie.
  2. Nová sekcia v aplikácii Revolut, ktorá umožňuje rodičom a zákonným zástupcom dohliadať na to, ako môžu ich deti utrácať.
  3. Špeciálne navrhnutá karta Revolut Junior pre deti.

V praxi to znamená, že rodičia budú môcť využívaním svojho vlastného účtu Revolut dohliadať na to, ako ich deti utrácajú a rovnako tak budú mať pod kontrolou aj svoje výdavky a to z jediného zabezpečeného miesta. Rovnako môžu dostávať upozornenia týkajúce sa toho, ako ich deti utrácajú. Produkt obsahuje aj bezpečnostné prvky, vďaka ktorým môžu rodičia kontrolovať nastavenie karty a transakcií, ako napríklad online platieb.

Detailné informácie o Revolut Junior nájdete na oficiálnom webe Revolut.

Google Play
App Store

Aplikácia Revolut Junior pre Android a iOS

Zdroj: Revolut

Prečítajte si aj:

Mobilné banky pre cestovateľov. Značka: radšej zadarmo

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit