Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Herné podložky EVOLVEO Ptero GPX200, GPX 100 a 50

 Tri nové herné podložky rozširujú rad produktov EVOLVEO Ptero, ktorý je určený všetkým hráčom počítačových hier, ktorí očakávajú od svojho vybavenia profesionálnu kvalitu za dostupnú cenu. Prvá z predstavených noviniek je herná podložka pod myš EVOLVEO Ptero GPX200 XL RGB, ktorá ponúka efektné podsvietenie a dostatočný priestor nielen pre myš ale aj pre klávesnicu. Druhá novinka, EVOLVEO Ptero GPX100 XL, pokryje veľkú plochu pracovného stolu a poskytne priestor myši, klávesnici a ďalším perifériám, vrátane pohodlného opierania dlaní pri práci alebo hre. GPX50 je klasická podložka pod myš so špeciálnou povrchovou úpravou na presné polohovanie myši.

EVOLVEO Ptero GPX200 XL RGB

Herná podložka pod myš GPX200 XL RGB je ideálnou súčasťou herného set-upu periférií radu PTERO. Integrované RGB podsvietenie umožňuje hráčom kompletné vyladenie RGB podsvietenia naprieč celým príslušenstvom. Vďaka rozmerom 795 × 302 × 4 mm majú hráči dostatok priestoru na pohyb a môžu pri hre robiť aj rozsiahlejšie presuny zameriavača. Kvalitný a odolný materiál, z ktorého je podložka vyrobená, poskytuje komfort, dlhú životnosť aj jednoduchou údržbu. Špeciálny povrch na presné a rýchle pohyby myši a protišmyková strana pre stabilitu zaručujú dokonalý hráčsky pôžitok. Dvanásť farebných prednastavených režimov podsvietenia ponúka voľnosť výberu a preferencií obľúbeného farebného prevedenia. Podsvietenie je možné samozrejme vypnúť.

EVOLVEO Ptero GPX100 XL

Veľká herná podložka pod myš a klávesnicu GPX100 má ideálne rozmery 800 × 350 × 4 mm. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave v mieste na klávesnicu je zabezpečená stabilná poloha klávesnice aj pri tých najväčších počítačových bitkách. Veľkosť podložky poskytuje dostatočne veľký priestor pre myš, klávesnicu a ďalšie periférie a zlepšuje tak hráčsky pôžitok.

EVOLVEO Ptero GPX50

Kvalitné materiály použité pri tejto podložke štandardného formátu (340 × 250 × 3 mm) zabezpečia vysokú odolnosť a pohodlné používanie. Spodná strana podložky z protišmykového materiálu garantuje celkovú stabilitu a usporiadanie pracovného alebo herného stolu. Naviac má podložka špeciálnu povrchovú úpravu pre presný pohyb a polohovanie myši.

Dostupnosť a cena

Herné podložky EVOLVEO Ptero GPX200, 100 a 50 sú dostupné prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 27 EUR vrátane DPH (GPX200) a 25 EUR vrátane DPH (GPX100) respektíve 6 EUR vrátane DPH (GPX50).

Herné periférie EVOLVEO PTERO GAMING sú súčasťou produktovej série profesionálneho herného príslušenstva. Toto príslušenstvo je navrhnuté v spolupráci s profesionálnymi hráčmi a spĺňa najprísnejšie kritériá hernej komunity. Kladie dôraz na rýchlosť, presnosť, a pohodlie používateľa. Kvalitný materiál ponúka vysokú odolnosť a dlhú životnosť aj pri náročnom používaní.

Značky: