Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Motorola získala už druhé ocenenie Red Dot s nedávno uvedenými smartfónmi motorola edge a motorola edge+.

Obidve nové zariadenia patriace do rodiny motorola edge získali ocenenie za vynikajúci dizajn v prestížnej svetovej súťaži dizajnu Red Dot. V roku 2020, dizajnéri a spoločnosti zo 60 krajín prihlásili do súťaže viac ako 6500 produktov, pričom iba 25 % z nich získalo toto prestížne ocenenie.

Filozofia dizajnu spoločnosti Motorola bola vždy zameraná na poskytovanie inovácií zákazníkom, ktoré menia technológie na zmysluplné zážitky. Táto filozofia sa tiahne naprieč celým portfóliom produktov, pričom motorola edge a motorola edge+ ponúkajú najlepší celkový zážitok z dizajnu, ktorý je krásny, prekvapivo funkčný a pokročilý v odvážnej a modernej interpretácii toho, čím všetkým môže byť smartfón.

V procese tvorby smartfónov rodiny motorola edge, boli pre tím dizajnérov najdôležitejšie aspekty použiteľnosti, jednoduchosti a primeranosti. Interaktívny 90-stupňový zakrivený displej, kamera s vysokým rozlíšením, výkonná batéria, najrýchlejšia sieť 5G, maximalizovanie výkonu a používateľská skúsenosť boli kľúčové priority v rámci tvorby celkového dizajnu. Chceli sme tieto prémiové vlastnosti spojiť s rovnako úchvatným vonkajším vzhľadom smartfónu evokujúcim luxus, preto je povrch displeja inšpirovaný fúkaným sklom Murano, ktoré dodáva farbám hĺbku a gradient. Silné a rýchle jadro smartfónu je dokonale vyvážené s úžasným dizajnom vonkajšej časti, takže každý pixel, obraz aj zvuk sú stvorené na uspokojenie tých najnáročnejších zákazníkov.

„Uvedomujeme si, že je dôležité vyvážiť potreby zákazníka s momentom prekvapenia a rodina smartfónov motorola edge je jedným z krokov na dlhej ceste s cieľom vytvoriť plynulé, intuitívne zariadenia s najmodernejším dizajnom,“ uviedol Paul Pierce, vedúci prémiového a inovatívneho dizajnu spoločnosti Motorola. „Naším cieľom je vytvárať zariadenia, ktoré sa dokážu prispôsobiť používateľovi, nie naopak. Pri vytváraní nových produktov bolo každé rozhodnutie prispôsobené pre našich zákazníkov a pre možnosti zvyšovania použiteľnosti prostredníctvom cielených inovácií.“

Telefóny motorola edge a motorola edge+ budú od 22. júna 2020 súčasťou výstavy Míľniky moderného dizajnu v Múzeu dizajnu Red Dot Essen, kde budú vystavené všetky ocenené produkty.

Pre viac informácií o nových motorola edge a motorola edge+ navštívte webstránku https://www.motorola.com/sk/sk/motorola-edge-family.

Značky: