Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nadácia Orange dlhodobo podporuje tých, ktorí chcú pre svet okolo nás spraviť niečo prospešné.

Zviditeľňuje jednotlivcov a organizácie, ktoré realizujú užitočné nápady prispievajúce k zlepšeniu vzájomných vzťahov i k pozitívnemu dianiu v komunite, či nachádzajú riešenia na spoločné problémy a celkovo tak zvyšujú kvalitu života. Ich práca je spoločensky prospešná, v povedomí verejnosti ale málo viditeľná. Po druhýkrát  rozhodne o  víťazovi aj široká verejnosť. Nadácia Orange umožní každému v online hlasovaní vyjadriť svoje sympatie jednej z nominovaných mimovládnych organizácií a udeliť tak Cenu verejnosti.

Členovia hodnotiacich komisií rozhodli o nomináciách už 8. ročníka Ceny Nadácie Orange v kategóriách vzdelávanie, komunitný rozvoj a sociálna inklúzia. O ocenenie sa uchádzalo celkovo 75 neziskových organizácií. Na základe odporúčania hodnotiacich komisií si nominácie do druhého kola odnieslo pätnásť z nich. Konečný výber hodnotiacich komisií a víťazov jednotlivých kategórií, ale aj víťaza Ceny verejnosti a Ceny pre osobnosť za občiansku angažovanosť, odhalíme na slávnostnom gala večere 18. mája 2017.

Po druhýkrát  rozhodne o  víťazovi aj široká verejnosť. Nadácia Orange umožní každému v online hlasovaní vyjadriť svoje sympatie jednej z nominovaných mimovládnych organizácií. Minulý rok získalo najviac hlasov košické združenie STROM a odnieslo si tak Cenu verejnosti. Víťazná organizácia v online hlasovaní získa tento rok 2 000 eur. Verejnosť môže hlasovať o svojom favoritovi na www.nadaciaorange.sk do 16. mája 2017.

Značky: