Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vzhľadom k tomu, že si stále väčší počet ľudí vytvára ideálne domáce centrum pre prácu, zábavu a vzdelávanie, rozšírila spoločnosť HP svoj rad monitorov M o 24 a 27palcový displej s integrovaným zvukom.

Monitory HP M24fwa FHD a HP M27fwa FHD optimalizujú používateľské prostredie vďaka minimalistickému dizajnu, inovatívnemu vedenie káblov a integrovaným duálnym reproduktorom pre voľnočasovú zábavu, ako je streamovanie relácií, prehliadanie internetu a občasné hranie hier.

O hranie hier alebo sledovanie filmov bez rušivého zadrhávania či trhania sa postará technológia AMD FreeSync[ii] a nastavenie ľahko upravíte pomocou nástroja HP Display Center. Doprajte odpočinok svojim očiam pomocou nástroja HP Eye Ease a certifikovanou technológiou Eyesafe®, ktorá plne využije 99 % farebného priestoru sRGB. Oba monitory sú z 85 % vyrobené z recyklovaných materiálov a sú dodávané v recyklovateľných obaloch z udržateľných zdrojov.[iii]

[i] Na základe internej analýzy HP, ktorá sa zaoberá predávanými spotrebiteľskými monitormi, k januáru 2021. Displej obsahuje 85 % recyklovaných plastov od spotrebiteľov, z toho 5 % plastov končiacich v oceánoch podľa hmotnosti. Viac na eyesafe.com.

[ii] FreeSync™ je k dispozícii, iba ak je monitor pripojený cez DisplayPort alebo HDMI. FreeSync je technológia AMD® pre FHD alebo QHD monitory s grafikou AMD Radeon alebo pre monitory kompatibilné s AMD A-Series APU. K podpore FreeSync cez HDMI je vyžadovaný ovládač AMD 15.11 Crimson (alebo novší). Adaptívne obnovovacia frekvencia sa líši podľa monitora. Viac informácií je k dispozícii na www.amd.com/freesync.

[iii] Na základe internej analýzy HP, ktorá sa zaoberá predávanými spotrebiteľskými monitormi, k januáru 2021. Displej obsahuje 85 % recyklovaných plastov od spotrebiteľov, z toho 5 % plastov končiacich v oceánoch podľa hmotnosti. Viac na eyesafe.com.

Displej obsahuje 85 % recyklovaných plastov od spotrebiteľov, z toho 5 % plastov končiacich v oceánoch podľa hmotnosti. 100 % vonkajšieho obalu a výplne z vlnitej lepenky bolo vyrobených z certifikovaných a recyklovaných vlákien, pochádzajúcich z udržateľných zdrojov. Vláknové vankúše vyrobené zo 100 % recyklovaného dreveného vlákna a organického materiálu. Nezahŕňa plastové vrecká a plastové penové fólie.

  • Monitor HP M24fwa FHD bude na Slovensku v predaji od septembra za ceny od 194,99 Eur.
  • Monitor HP M27fwa FHD bude na Slovensku v predaji od septembra za ceny od 229 Eur.

Značky: