Nová bezdrôtová myš Natec Jaguar prináša precízny optický snímač Blue Sense pre akýkoľvek povrch a automatické prispôsobenie rozlíšenia podľa rýchlosti pohybu myši, ale taktiež super rýchly Scroll.

V dnešnej dobe je počítačová myš veľmi dôležitým pracovným nástrojom, ktorý nechýba v žiadnej kancelárii. Dobrá kancelárska myš by teda mala mať niekoľko dôležitých funkcií, ktoré maximalizujú pohodlie pri každodennej práci. Bezdrôtová myš Natec Jaguar ponúka precízny optický snímač Blue Track s automatickým prispôsobením rozlíšenia do rýchlosti pohybu myši, ale taktiež rýchle presúvanie rolovacieho kolieska a ďalšie praktické funkcie.

Optický senzor Blue Sense

Srdcom myši je precízny optický snímač s automatickým prispôsobením rozlíšenia od 800 do 2 400 DPI, ktoré sa nastavuje automaticky v závislosti od rýchlosti pohybu myši. Snímač podporuje technológiu Blue Track, ktorá umožňuje prevádzku prakticky na každom povrchu, vrátane skla, čo sa v prostredí mnohých konferenčných sál, alebo kancelárií môže stať nedoceniteľnou vlastnosťou.

Ultra rýchle koliesko

Ďalšou, nenahraditeľnou vlastnosťou myši Natec Jaguar, je ultra rýchle rolovacie koliesko, ktoré umožňuje rýchle presúvanie dokumentov a rolovanie internetových stránok. Vďaka špeciálnemu tlačidlu v hornej časti myši je možné režim rolovacieho kolieska jednoducho zmeniť z rýchleho na štandardné.

Nano-prijímač s veľkým dosahom

Myš Natec Jaguar je vybavená moderným nano-prijímačom USB 2.0 s 2,4 GHz RF technológiou, čo zaručuje bezproblémový dosah až 10 m a nízku spotrebu energie na dlhodobé používanie bez výmeny batérií. Jaguar obsahuje pokročilý systém úspory energie, ktorý v prípade dlhšej nečinnosti prepne myš do režimu hibernácie. Obnovenie prevádzky je možné vykonať stlačením ľubovoľného tlačidla.

Dostupnosť a cena

Bezdrôtová myš Natec Jaguar je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena je 24 EUR vrátane DPH.

Vlastnosti:

  • Ultra rýchle koliesko (možnosť nastavenia štandardného a rýchleho režimu)
  • Snímač Blue Sense
  • Ergonomický tvar
  • Automatické prispôsobenie rozlíšenia DPI
  • 2 × AA batérie v balení
  • Indikátor vybitia batérie

Špecifikácie:

  • Počet tlačidiel: 6
    Počet programovateľných tlačidiel: 0
    Snímač: Optický
    Rozlíšenie: 800 – 1200 – 2400 DPI
    Konektor: USB 2.0
    Dosah: 10 m
    Komunikácia: Bezdrôtová
    Podporované operačné systémy: Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Mac, Linux, Android
    Ďalšie funkcie: Plug & Play
    Rozmery (Š × V × D): 59 × 76 × 123 mm
    Hmotnosť: 94 g
    Softvér: Nie
  • Napájanie: 2 × AA alkalické batérie

Viac na: http://natec-zone.com/product/422,mysz-natec-jaguar-bezprzewodowa-2400dpi-czarno-szara

Značky: