Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

DIGI Slovakia v spolupráci so spoločnosťou Samsung, ktorá je lídrom v oblastí technológií, pripravili unikátnu akciu.

Ku každému zakúpenemú televízoru alebo monitoru s TV tunerom značky Samsung zákazník získa exkluzívny balíček športových programov Extra Šport HD+ na 6 mesiacov zadarmo. Zákazníci si tak môžu na novom televízore Samsung vychutnať najviac zápasov Ligy majstrov UEFA, španielsku La Ligu, F1 či KHL v HD kvalite.

„Tento rok je veľmi silný pokiaľ ide o vysielanie športu a my sa ho snažíme pre našich zákazníkov urobiť ešte atraktívnejší. Ponúkame exkluzívny športový obsah v najvyššej kvalite obrazu a zvuku,“ vyjadril sa Roman Vavrík, riaditeľ marketingu a predaja spoločnosti DIGI Slovakia,

Podmienkou získania balíčka Extra Šport HD+ na pol roka zadarmo je predloženie dokladu a zakúpení televízora alebo monitoru s TV tunerom Samsung do 3 mesiacov od jeho kúpy. Akcia trvá od 1.júla 2016 až do 31. decembra.2016 a platí pre televízory zakúpené na Slovensku alebo v Českej republike. Využiť ju môžu noví aj existujúci zákaznící spoločnosti DIGI Slovakia. Noví zákazníci môžu akciu využiť pri 24-mesačnej viazanosti na služby DIGI. Po uplynutí 6 mesiacov je možné balíček Extra Šport HD+ zrušiť alebo si ho ponechať za cenu 4 € mesačne.

Balíček Extra Šport HD+ obsahuje 5 športových programov v HD kvalite. Na troch programoch DIGI Sport 1-3 je možné vidieť ten najlepší futbal z Ligy majstrov UEFA a španielskej najvyššej súťaže La Liga. Navyše v súčasnosti sa rokuje aj o opätovnom zaradení anglickej Premier League. Súčasťou balíčka sú aj programy Sport 1 a Sport 2, ktoré ponúkajú exkluzívne Formulu 1 a KHL. Zákazníci DIGI tak okrem tradičných športových udalostí ako sú Olympijské hry či Tour de France, ktoré sú vysielané na všeobecne dostupných kanáloch, môžu sledovať aj exkluzívne športy, ktoré sa dajú vidieť len na programoch DIGI Sport.