Spoločnosť Samsung spúšťa od dnes 21. februára 2020 predaj najnovšieho skladacieho smartfónu Galaxy Z Flip na slovenskom trhu.

Samsung Galaxy Z Flip je k dispozícii v dvoch farebných verziách (čiernej Mirror Black a fialovej Mirror Purple) za odporúčanú maloobchodnú cenu 1 480 eur. Smartfón je k dispozícii v značkových predajniach Samsung, e-shope Samsung a u vybraných obchodných partnerov.

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip

Kupujúci sa v prípade nákupu Galaxy Z Flip distribuovaného v SR spoločnosťou Samsung Electronics Czech and Slovak nemusia báť náhodného mechanického poškodenia displeja. Súčasťou kúpnej ceny smartfónu je totiž ročné poistenie, vďaka ktorému má zákazník nárok na jednu poistnú udalosť so spoluúčasťou len 109 eur. Bližšie informácie o spôsobe aktivácie poistenia a jeho podmienkach nájdete na tomto odkaze.

Telekom spustil predaj Samsung Galaxy Z Flip 

Véčko s veľkým displejom Samsung Galaxy Z Flip ponúka zatiaľ nevídaný dizajn – vnútorný displej s uhlopriečkou 6,7-palca s pomerom strán 21,9:9. Vonkajší displej má 1,1-palca a poslúži pre notifikácie. Smartfón ponúka kvalitné fotoaparáty a Android 10.

Telekom má novinku v ponuke v oboch farbách Mirror Black i Mirror Purple. K dispozícii je za 23 resp. 24 € mesačne + akontácia podľa paušálu.

Od dnešného dňa sa dá Samsung Galaxy Flip Z kúpiť exkluzívne v jednom z ôsmich obchodov alebo v e-shope. Medzi vybrané predajne patria:

  •        OC Aupark, Bratislava
  •        City Arena, Trnava
  •        OC Galéria Mlyny, Nitra
  •        NC Laugarício, Trenčín
  •        OC Aupark, Žilina
  •        OC Europa, Banská Bystrica
  •        OC Forum, Poprad
  •        OC Aupark, Košice

Zároveň dávame do pozornosti aj pokračujúci predpredaj na sériu Samsung Galaxy S20. Predpredaj potrvá až do 12. marca 2020, pričom bonus v podobe slúchadiel Galaxy Buds+ sa dá získať do 8. marca 2020 pri modeloch Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra. Pri predobjednávke cez web je možné získať aj zľavu vo výške 20 €.

Zdroj: Telekom, Samsung

Prečítajte si aj:

Skladateľný telefón Samsung Z Flip útočí cenou: Bude oň záujem aj u nás?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.