Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila v rámci svojho priekopníckeho modelového radu SMART Signage UHD displej QLED Signage s technológiou kvantových bodov.

„Začiatok nového roka je ideálnou príležitosťou pre to, aby sa spoločnosti zamysleli nad tým, ako by mohli lepšie využívať moderné digitálne zobrazovacie zariadenia, aby podporili svoj rast a pripravili sa na budúcnosť. My sme odhodlaní ponúknuť také riešenia, ktoré pomôžu v ďalšom rozvoji podnikania,“ vyhlásil Seog-gi Kim, senior viceprezident divízie Visual Display spoločnosti Samsung Electronics.

Bezkonkurenčná prezentácia obsahu vďaka UHD displejom Samsung QLED Signage

Vďaka technológii kvantových bodov pre zjemnenie obrazu ponúkajú UHD displeje Samsung QLED Signage (55- a 65-palcové modely) brilantný a detailný vizuálny zážitok. Tieto pokročilé displeje dosahujú 100% pokrytie farebného priestoru a dokážu zdôrazniť jemné detaily pri rôznych úrovniach jasu a pri zachovaní presného a konzistentného zobrazenia jednej miliardy rôznych farieb. Optimalizovaný kontrast a kvalitný obraz bez skreslenia dovoľujú obrazovkám QLED Signage verne zobraziť širokú škálu farebných odtieňov a skôr nepostrehnuteľných detailov.

Využitie kvantových bodov umožňuje novým obrazovkám QLED Signage spoločnosti Samsung vyvážiť podanie jasu v svetlých a tmavých pasážach a zachovať gradáciu, čo umožňuje dosiahnuť hlbšiu a realistickejšiu reprodukciu, než akú ponúkajú tradičné alternatívy. Výsledkom týchto vylepšení sú hlbšie odtiene čiernej, jasnejšie biele odtiene a presnejšie podanie farieb bez ohľadu na okolité osvetlenie v miestnosti.

Okrem kvalitnejšej prezentácie ponúkajú displeje QLED Signage zákazníkom väčšiu flexibilitu pri zdieľaní obsahu v súlade s ich jedinečnými požiadavkami na prevádzku aj propagáciu. Displeje, ktoré je možné použiť na šírku aj na výšku, poskytujú široký pozorovací uhol, a dokážu tak zákazníkov upútať na veľkú vzdialenosť. Zákazníci teda môžu sledovať prezentovaný obsah z ľubovoľného miesta vždy vo vynikajúcom podaní a kvalite.

Samsung QLED Signage sú navrhnuté tak, aby boli odolné a dlhodobo funkčné, a predstavujú teda udržateľnú a energeticky úspornú alternatívu. Vďaka kvantovým bodov sú ekologické a zároveň vysoko výkonné.

Značky: