Séria produktov Fan Edition ponúka skvelý pomer cena/výkon.

Spoločnosť Samsung nikdy neprikladala produktom série FE (Fan Edition) taký veľký význam ako tento rok. Ak sa v minulosti na trhu objavil telefón z tejto série, tak bol skôr vnímaný ako dodatok k hlavným modelom. Produkty v tejto sérii sa okrem toho na trhu objavovali veľmi nepravidelne. Najskôr to bol smartfón Galaxy S20 FE, po ktorom nasledoval model Galaxy S21 FE. V roku 2021 sa síce objavili aj tablety s týmto zaradením, avšak toľko rozruchu okolo Fan Edition produktov ako v uplynulých týždňoch, sa nikdy nerobilo, .

Samsung Galaxy Buds FEZdroj: Evan Blass
Samsung Galaxy Buds FE

Už skôr sa objavili aj informácie, ktoré tvrdia, že Samsung to so sériou Galaxy FE myslí veľmi vážne. A práve aj z tohto dôvodu sa ku smartfónom a tabletom s označením FE čoskoro pripoja aj slúchadlá Galaxy Buds FE. Hoci už skôr sa špekulovalo, že cena týchto slúchadiel bude veľmi priaznivá, tak teraz sa objavili ďalšie informácie, ktoré doterajšie dohady už iba potvrdzujú.

Iba nedávno sa dokonca objavila celá sada parametrov a funkcií slúchadiel Galaxy Buds FE, ktoré dopĺňajú aj detailné obrázky ich dizajnu. Teraz sa však na portáli PhoneArena objavila aj informácia o cene, ktorá potvrdzuje, že Galaxy Buds FE budú na jednej strane veľmi dobre vybavenými slúchadlami, avšak na strane druhej, na trh zaútočia aj veľmi atraktívnou cenou.

Je však potrebné dodať, že slúchadlá Galaxy Buds FE sa objavili na indických stránkach Amazonu, kde nie sú detailne popísané takmer žiadne funkcie, ale potenciálni kupujúci sa stretávajú len s vágnymi reklamnými tvrdeniami o „prémiovej kvalite zvuku“, „vynikajúcom zážitku z počúvania“ a „bohatom zvuku so silnými basmi“. To však nejako zákazník očakáva vždy.

V súvislosti s blížiacim sa predstavením noviniek zo série FE sa čoraz viac vynárajú správy o cene Galaxy Buds FE. Tá by vraj mala byť 99 dolárov v USA, avšak je možné, že na iné trhy dorazia s ešte lepšou cenou. To znamená, že cena Galaxy Buds FE sa bude držať niekde na polovici predajnej ceny AirPods Pro 2, Galaxy Buds2 Pro alebo Sony WF-1000XM5

Galaxy Buds to však budú mať ťažké predovšetkým vo vlastných radoch, keďže Galaxy Buds2 Pro sa dajú kúpiť už od približne 120 eur, čo je skutočne šialená cena. Dokonca aj Samsung tento model už na svojich stránkach nepredáva, čiže je zrejmé, že predstavenie Galaxy Buds FE, ako horúcej novinky, sa nezadržateľne blíži.

Pripomíname, že predstavenie série Galaxy FE sa očakáva už 4. októbra, teda v ten istý deň, ako by mal Google predstaviť telefóny série Pixel 8 a nové hodinky Pixel Watch 2.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.