Nové TWS slúchadlá Galaxy Buds2, ktoré sú údajne vo výrobe, práve prešli certifikáciou FCC.

FCC nám poskytuje úplný prehľad o samotných slúchadlách, ako aj podrobný pohľad na špecifikácie puzdra. Napriek tomu, že tento model sa má v ponuke slúchadiel Buds zaradiť k modelom Galaxy Buds / Buds+, dizajnovo sa skôr podobá na model Galaxy Buds Pro.

Vyzerá to tak, že slúchadlá majú dva mikrofóny, infračervený senzor priblíženia a zdanlivo žiadne vonkajšie prieduchy, ako je tomu v prípade Galaxy Buds Pro. To by naznačovalo, že novinka nedostane funkciu ANC, pričom leaker Ice Universe tvrdí, že táto funkcia by sa mala v Bud2 objaviť.

Samsung Galaxy Buds2

Zdroj: GSMArena

Samotné nabíjacie puzdro (EP-QR177) má identické technické parametre, ako má nabíjacie puzdro modelu Galaxy Buds Pro (5V/500 mA). Ice Universe vo svojej správe spomína pri modeli Buds2 kvalitný zvuk a podporu ANC. Či budú mať lepší zvuk ako Galaxy Buds+ alebo Galaxy Buds Pro, si vypočujeme až v praxi.

Existuje šanca, že spoločnosť Samsung predstaví Galaxy Buds2 v júli, spolu s Galaxy Z Fold3 a Z Flip3, alebo v auguste, pokiaľ sa bude držať tradičného uvádzania slúchadiel Galaxy Buds.

Zdroj: GSMArena

Titulný obrázok: Samsung Galaxy Buds Pro

Prečítajte si aj:

Klipsch T5 II True Wireless: Extrémne ľahké a pohodlné slúchadlá (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.