Kórejská spoločnosť pripravuje zmeny v modelových radoch.

Prvých zariadení modelového radu M, by sme sa mali dočkať už tento mesiac. Od prvých informácií o sérii M, ktorá nahradí cenovo dostupný modelový rad J, sa dozvedáme čoraz viac. Najnovšie sa k nám dostáva niekoľko obrázkov, ktoré sú podľa všetkého z používateľskej príručky Galaxy M20.

Vykreslenia zobrazujú výrez v tvare kvapky – Infinity-V displeja, ako aj skutočnosť, že konektor pre slúchadlá je umiestnený v spodnej časti v blízkosti USB-C. Galaxy M20 má na zadnej stene hlavný duálny fotoaparát, rovnako ako aj snímač odtlačkov prstov. Tlačidlá hlasitosti a napájania sa už nachádzajú kompletne napravo, za čo si Samsung zaslúži pochvalu.

Zariadenie je vybavené 6,3-palcovým LCD panelom s rozlíšením 1080 × 2340 pixelov (s hustotou 409 ppi) a pomerom strán 19,5: 9. Batéria je doslova štedrá a ponúka kapacitu až 5000 mAh. Rozmery smartfónu sú 156,4 × 74,5 × 8,8 mm a váži 183 g.

Hlavná zadné kamera má rozlíšenie 13 Mpx (f/1.9, 1.12 μm), pričom 5 Mpx sekundárny senzor poslúži na meranie hĺbky. O výkon sa postará čipset Exynos 7885 od spoločnosti Samsung s podporou 3 GB RAM a 32 alebo 64 GB vnútornej pamäte. Použitá verzia OS bude vo verzii Android 8.1 Oreo.

Zdroj: Mobielkopen

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy M20: Prvý z nového radu cenovo dostupných smartfónov. Výdrž na prvom mieste

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.