Známy „ničiteľ smartfónov “ sa opäť raz pozrel na jednu horúcu novinku.

Samsung Galaxy Note10+ je aktuálne najväčším zariadením zo série Note. Tento fakt ho však vôbec neochráni od testu ohňom, ktorý má youtuber Zack takisto prichystaný. Telefón so 6,8-palcovým displejom a tenkými rámikmi je tak okrem plameňa testovaný aj na ohyb a vo videu si môžete pozrieť, ako je sklo Note10+ odolné aj voči škrabancom. 

Pero S Pen ponúka nové možnosti ovládania, ktoré okrem Bluetooth pripojenia najnovšie ponúkajú aj ovládanie gestami pomocou zabudovaného gyroskopu. Aj keď pero je technologicky najvyspelejšie zo všetkých S Pen, stále je takpovediac obyčajne plastové. 

Predná aj zadná časť smartfónu je krytá ochranným sklom Gorilla Glass 6, no aj napriek tomu spoločnosť Samsung tento rok prvýkrát použila na ochranu displeja fóliu, ktorá je aplikovaná už od výroby.

Po odstránení fólie Zack zistil, že aj Gorilla Glass 6 sa dá poškriabať nástrojom od úrovne 6, pričom pri poškriabaní miesta na displeji, kde sa nachádza zabudovaná čítačka odtlačkov prstov nástrojom tvrdosti 7, ultrazvuková čítačka fungovala stále spoľahlivo.

Test ohybu preukázal, že Galaxy Note10+ je nielen pekný, ale aj odolný smartfón. Aby ste zistili, ako sa telefónu skutočne darilo v teste, pozrite si 10 minútové video od JerryRigEveryhing.

Zdroj: YouTube

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Note10+: Telefón s dotykovým perom. Využijete ho?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.