Hviezdou týchto dní je bezpochyby Samsung Galaxy Note20 Ultra, pričom klasický model Galaxy Note20 mierne zaostáva.

Hlavnými rozdielmi je, že modelu Note20 chýba obrazovka s vysokou obnovovacou frekvenciou a disponuje plastovým chrbtom, aj keď cenovka má ďaleko od cenovo dostupných smartfónov. Najnovšie video od PBKreviews prináša pohľad do vnútra lacnejšej verzie série Note20 a ukazuje, že tento smartfón nebude vôbec jednoduché opraviť.

Viac sa dozviete vo videu:

Zadný kryt sa po zahriatí podarilo pomerne rýchlo odstrániť. Následne sa odhaľuje jeden zo sekundárnych mikrofónov, ktorý je umiestnený vedľa výrezov pre fotoaparáty. Následne sa môžeme pozrieť na širokouhlé fotoaparáty s rozlíšením 12 a 64 Mpx, ktoré sa môžu pochváliť OIS, zatiaľ čo ultraširokouhlý 12 Mpx modul jednoznačne nemá tento “potrebný hardvér”. Hlbšie vidíme bezdrôtovú nabíjaciu podložku, slúchadlo a 4 300 mAh batériu. Dokovacia stanica pera S Pen sa nachádza hneď vedľa batérie.

Ďalej môžeme vidieť, že vybratie batérie nie je jednoduché kvôli chýbajúcim úchytkám, takže najlepším riešením je zahriať lepidlo zo strán alebo použiť trochu alkoholu (na smartfón).

Ďalším zaujímavým kúskom je čítačka odtlačkov prstov, ktorá je umiestnená pod batériou ako súčasť displeja. 

Zdroj: Youtube

Prečítajte si aj:

Prvé dojmy Samsung Galaxy Note20 a Note20 Ultra (VIDEO TOUCHIT)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.