Galaxy Note8 je určený pre tých, ktorí chcú robiť veci vo väčšom formáte.

Galaxy Note8 ponúka väčší Infinity displej, ktorý sa pohodlne zmestí do jednej ruky, zdokonalené pero S Pen a doposiaľ najkvalitnejší fotoaparát z dielne spoločnosti Samsung. Galaxy Note8 bol navrhnutý s ohľadom na životný štýl dnešných používateľov a ich úzke spolužitie s technológiami. Detaily o ďalšej výbave telefónu nájdete v samostatnom článku.

Samsung oznámil, že Galaxy Note8 bude na Slovensku dostupný v dvoch farebných variantoch – čiernom Midnight Black a zlatom Maple Gold, a taktiež v modifikáciách Single SIM a Dual SIM. Odporúčaná maloobchodná cena je 999 €. Telefón sa začne predávať 15. septembra 2017.

Galaxy Note8: 6,3-palcový Infinity displej, duálny fotoaparát aj pero S Pen

Zákazníci na Slovensku, ktorí si predbežne objednajú nový Galaxy Note8 od 23. augusta do 14. septembra prostredníctvom zapojených partnerských operátorov a maloobchodných predajcov, dostanú ako darček úplne nový Samsung DeX. Po pripojení monitora, klávesnice a myši premení Samsung DeX smartfón na stolný počítač.

S pomocou dokovacej stanice Samsung DeX môžu používatelia upravovať dokumenty, spúšťať prezentácie, hrať hry, komunikovať s priateľmi a prezerať si multimediálny obsah priamo z telefónu Galaxy Note8 na väčšej obrazovke pre jednoduchší, rýchlejší a inteligentnejší pracovný i osobný život.

Dokovaciu stanicu Samsung DeX dostanete k predobjednávke Galaxy Note8 zadarmo

Zdroj: Samsung

Prečítajte si aj:

Samsung uvádza Galaxy Note8: Aký vlastne je a koľko stojí? Poznáme cenu a dostupnosť pre Slovensko

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit