Najnovšia verzia používateľského prostredia by mala byť dostupná aj pre používateľov Galaxy Note10.

Očakávané aktualizácie používateľského prostredia boli prisľúbené už pred nejakým časom. Najnovšia verzia One UI sa aktuálne začína objavovať na odomknutých verziách telefónov Galaxy S10 a Galaxy Note10 aj na Slovensku. Aktualizácia nesie označenie One UI 2.1 a prináša niektoré funkcie, ktoré má aktuálny vlajkový modelový rad Galaxy S20.

Verzia firmvéru pre Galaxy S10 má označenie G973FXXU4CTC9 / G973FOXM4CTC5 / G973FXXU4CTC5. Aktualizácia má 1543,12 MB, pričom verzia pre Note10 je približne o 200 MB väčšia.

Zoznam zmien pre Galaxy S10:

Zoznam nových funkcií, ktoré sa nachádzajú v zozname zmien – Single Take, Pro režim pre záznam videa, AR Zone a Moje filtre. Okrem toho môže predná kamera odteraz zaznamenávať videá vo formáte 1080p a 2160p rýchlosťou až 60 snímok za sekundu. V zozname sa tiež objavili možnosti na rýchle zdieľanie súborov – Quick Share a Zdieľanie hudby.

V neposlednom rade aktualizácia prináša najnovšiu aprílovú bezpečnostnú záplatu od spoločnosti Google. Nakoľko máme iba začiatok apríla, Samsung môžeme pochváliť za naozaj rýchlu aprílovú bezpečnostnú aktualizáciu, vrátane noviniek prostredia One UI 2.1.

Prečítajte si aj:

Huawei P40 lite: VIDEORECENZIA

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.