Ružovo-zelené čiary sú späť.

V obehu sú milióny smartfónov, čiže nie je nič neobvyklé, že sa pokazia. Niektoré sa kazia viac, iné menej. Práve do kategórie “viac” sa teraz dostal aj model Samsung Galaxy S20, ktorý má opäť problémy s displejom. Nejde pritom o ojedinelý problém, ale týka sa množstva zriadení. Vo väčšine prípadov spoločnosť Samsung telefón opraví, ak je v záruke. Ak nie, opravu si hradí majiteľ telefónu sám.

Problémy s displejom mali už aj staršie zariadenia spoločnosti Samsung. V minulosti sa objavili aj pri modeli Galaxy S7, hoci teraz pri Galaxy S20 ich pôvod nie je ešte známy. K celej záležitosti sa Samsung zatiaľ nevyjadril, čo môže znamenať, že problém nie je ešte dostatočne rozšírený. 

Dokonca to nie je až tak dávno, čo displeje Galaxy S20 mali rovnaký problém a bez akejkoľvek príčiny prestali fungovať. Kvôli tomu ich bolo potrebné vymeniť častokrát na náklady používateľov. Portál AndroidPolice už v apríli informoval, že vtedy tento problém zasiahol všetky tri modely série – Galaxy S20, S20+ a S20 Ultra. Na nich sa takisto objavovala zelená alebo ružová čiaru, ktorá sa tiahla naprieč celou obrazovkou.

Jedným z pôvodcov aktuálneho problému by mohla byť aj najnovšia aktualizácia, hoci existujú aj používatelia, ktorí (správne) tvrdia, že tento problém je tu oveľa dlhšie. To znamená, že za všetko nemôže iba softvér. Nie je však vylúčené, že jedným z pravdepodobných problémov by mohlo byť aj nesprávne balenie telefónov, keďže s týmto problémom sa používatelia stretli už aj pri prvom vyberaní telefónov z krabice.

Nechajme sa prekvapiť, ako spoločnosť Samsung celý problém uzavrie.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.