Nová séria vyzerá elegantne.

Zatiaľ čo sa kórejská spoločnosť sústredí na blížiace sa predstavenie radu Galaxy S21, portál TechRadar zverejnil tri oficiálne vyzerajúce ukážky, ktoré poskytujú zatiaľ najlepší pohľad na Galaxy S21, Galaxy S21+ a Galaxy S21 Ultra. Aj keď tieto ukážky neukazujú žiadny z telefónov v jeho plnej kráse, ponúkajú veľmi jasný pohľad na zostavu fotoaparátov a letmý pohľad na displeje, ktoré potvrdzujú už známy dizajn smartfónov.

Krátke upútavky Samsung Galaxy S21 a S21+ znázorňujú dva zdanlivo identické telefóny, ktoré sa budú líšiť veľkosťou a kapacitou batérie. Ďalej môžeme vidieť nové dvojfarebné prevedenie s názvom Phantom Violet.

Samsung Galaxy S20

Zdroj: TechRadar

Oba telefóny sú vybavené plochým displejom, v strede umiestnenou selfie kamerou a zadným trojitým fotoaparátom s takmer plochým rámikom.

Oproti menším modelom Galaxy S21 Ultra príde s miernymi úpravami v dizajne. Zachová so displej so zaoblenými hranami, v strede umiestnenou selfie kamerou a zostavou štyroch fotoaparátov. Tá údajne obsahuje 108 Mpx hlavný senzor, 10 Mpx teleobjektív s periskopom, ďalším 10 Mpx teleobjektívom a 12 Mpx ultraširokouhlým fotoaparátom. Tentokrát by mal byť zo zostavy fotoaparátov Galaxy S20 Ultra vynechaný ToF senzor, ktorý nahradí senzor laserového automatického zaostrovania.

Viac o modelovom rade Galaxy S21 sa dozvieme už 14. januára 2020.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 11 a 11 Pro: Dochádza dizajnérom dych?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.