Dizajn zostavy fotoaparátov nepôsobí príliš originálne. 

Xiaomi Mi 11 a 11 Pro sa nachádzajú pred svojim predstavením, čo sme si mohli v posledných dňoch viackrát overiť. Leaker Digital Chat Station zverejnil záznam certifikácie 3C, ktorý odhaľuje kapacity batérií a technológiu nabíjania.

Záznam obsahuje batérie s kapacitou 2 390 mAh a 2 485 mAh pre modely Mi 11 a Mi 11 Pro. Tieto hodnoty môžu na prvý pohľad vyzerať ako nepostačujúce. Je pritom potrebné brať do úvahy fakt, že Xiaomi pravdepodobne pridá do týchto smartfónov podporu 55 W rýchleho nabíjania, ktorá vyžaduje rozdelenie batérie na dve časti. V skutočnosti sa tak môžeme pozerať na kapacitu iba jedného z článkov.

Skutočná menovitá kapacita by teda mohla byť až na úrovni 4 780 mAh a 4 970 mAh. Očakávame, že typická kapacita bude približne 5 000 mAh. Zdroj tvrdí, že pri tejto konfigurácii sa tieto telefóny dokážu nabiť z 0 na 100 % iba za 35 minút.

Okrem kapacity batérií sa môžeme pozrieť aj na nové rendery, ktoré prezrádzajú dizajn zadnej steny a rozloženie fotoaparátov. Pri Mi 11 vidíme zostavu troch fotoaparátov, ktoré sú umiestnené v štvorci. Pri verzii Pro je zostava obdĺžniková a v nej už vidíme až štyri fotoaparáty. Môžeme predpokladať, že model Pro dostane do svojej výbavy objektív s periskopom.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 10T Pro: Oplatí sa kúpiť?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.