Vieme, že pripravovaný model Galaxy Z Fold3 dostane podporu dotykového pera S Pen.

Aj keď táto funkcia nie je potvrdená, s veľkou pravdepodobnosťou sa na tomto modeli objaví. Táto teória je založená aj na fakte, že už začiatkom tohto roka Samsung pridal podporu pera S Pen aj pre sériu Galaxy S21.

Navyše spoločnosť neskôr uviedla, že plánuje v budúcnosti pridať podporu pre viac telefónov, tak prečo by mala vynechať model Galaxy Z Fold3? Rovnako ako Galaxy S21, aj S Pen pre Galaxy Z Fold3 nebude mať na rozdiel od série Galaxy Note vyhradený slot, čo Samsung napraví špeciálnym puzdrom.

Tweet od Ishana Agarwala odhalil, že spoločnosť Samsung plánuje uviesť na trh puzdro „Note Pack“ pre Galaxy Z Fold3. Ide tak o puzdro, ktoré bude obsahovať slot pre pero S Pen, čo znamená, že pero bude možné nosiť spolu so smartfónom a nebude ho tak potrebné nosiť zvlášť v taške alebo vrecku.

Aktuálne dizajn tohto puzdra nepoznáme. Vyzerá to tak, že viac sa dozvieme až 11. augusta na akcii Unpacked, kedy budú uvedené viaceré novinky vrátane skladateľných telefónov, TWS slúchadiel a nových inteligentných hodiniek.

Rendery ochranného puzdra s perom S Pen:

Zdroj: Phandroid

Prečítajte si aj:

Sony čoskoro spustí predobjednávky na Xperiu 1 III na Slovensku: Poznáme cenu a darček

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.