Dopyt je oproti Galaxy Note9 väčší o 67 %, boduje aj malá verzia.

Samsung hlási obrovský záujem o jej najnovšie vlajkové lode Galaxy Note10 a Note10+. Za prvých 5 dní sa na Slovensku i v Česku predobjednalo o 67 % viac zariadení, ako tomu bolo v prípade predchádzajúceho modelu. Verzia Galaxy Note10+ s 512 GB vnútornou pamäťou tvorí až tretinu všetkých predobjednávok a záujem tak predstihol očakávania. Najväčší záujem je o striebornú farbu Aura Glow (60 %), čierna verzia Aura Black tvorí 40 % predobjednávok.

„Záujem Slovákov o Galaxy Note10 a Note 10+ počas predobjednávkovej kampane nás úprimne prekvapil. Po sérii Galaxy S10 a Galaxy A50 ide tak o ďalšie zariadenia, ktoré tento rok zaznamenávajú rekordný dopyt,“ uviedol Tomáš Balík, riaditeľ mobilnej divízie spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak a dodal: „Kladne bol zákazníkmi prijatý aj menší model Note10, ktorý je vstupnou bránou do sveta Galaxy Note, za čo zákazníkom ďakujeme.“

Až 60 % záujemcov využilo bonusovú akciu, v rámci ktorej môžu odpredať svoje staré zariadenie a získať k výkupnej cene aj jednorazový bonus. Bonus 200 eur môžu záujemcovia získať pri odpredaji funkčných modelov Galaxy Note1 až Note9. Pre ostatné značky a modely (funkčné smartfóny a tablety) je bonus 100 eur. Informácie o bonusovej akcii sú k dispozícii na stránke www.novysamsung.sk.

Viac o Note10

Samsung Galaxy Note10 a Note10+. Poznáme ceny, začiatok predaja, najlepšie vlastnosti a darček v predobjednávke (VIDEO TOUCHIT)

Značky: