Funkcia Apple Deep Fusion bola predstavená s najnovšími iPhonmi.

Spoločnosť Apple predstavila pri smartfónoch radu iPhone 11 fotografickú funkciu s názvom Deep Fusion, ktorá vďaka pokročilému algoritmu strojového učenia sľubuje vynikajúce výsledky. Funkcia nebola počas predstavenia podrobne popísaná, ale vyzerá to tak, že by mohla fungovať na podobnom princípe ako HDR+, ktoré sa používa v smartfónoch Google Pixel. Podľa najnovších informácií vraj aj spoločnosť Samsung pracuje na svojej vlastnej verzii tejto funkcie.

S touto informáciou prišiel IceUniverse, ktorý ďalej informuje, že hlavnú úlohu pri fotografovaní a nahrávaní videa hrá NPU. IceUniverse ďalej pridáva, že táto funkcia by sa mohla objaviť už pri pripravovanom modelovom rade na Galaxy S11.

IceUniverse je vierohodným zdrojom, ktorý prináša spoľahlivé informácie zo zákulisia spoločnosti Samsung, takže je vysoká pravdepodobnosť, že aj táto zverejnená správa obsahuje pravdivé informácie. Nová funkcia spoločnosti Samsung by mal využívať výhody NPU, ktorá bude implementovaná do čipovej sady Exynos pripravovaných smartfónov Galaxy S11.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Privítajte najvýkonnejšie smartfóny tohto roku: Apple predstavil nový iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max (poznáme ceny a dostupnosť)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.