Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Okrem prvého monitora s rozlíšením Dual UHD prichádza aj vylepšený model Odyssey Ark a hra Starfield na platforme Samsung Gaming Hub.

Spoločnosť Samsung Electronics, svetová jednotka v oblasti zobrazovacích zariadení, predstavuje budúcnosť herných monitorov a zároveň najnovšie prírastky do radu Odyssey, modely Odyssey Neo G9 57” (katalógový názov G95NC) a Odyssey Ark 55” (G97NC). Tieto herné monitory, ktoré je možné teraz objednávať po celom svete, sa dajú vidieť na veľtrhu Gamescom 2023, teda na najväčšej svetovej akcii zameranej na videohry, v Kolíne nad Rýnom v dňoch 23. – 27. augusta 2023. Monitor 57“ Odyssey Neo G9 je možné si predobjednať už teraz za 2 499 EUR na e-shope Samsung.sk, zákazníci môžu navyše získať Galaxy Tab S9 (12/128 GB) v hodnote 1 019 EUR za 1 EURO. Akcia platí od 23. 8. do 6. 9. alebo do vypredania zásob.

„Herný svet sa neustále vyvíja. Najmodernejšie monitory otvárajú hráčom dvere k novým dobrodružstvám a umožňujú im podávať skutočne špičkové výkony. S novými modelmi radu Odyssey upevňuje Samsung svoju pozíciu svetovej jednotky a ponúka hráčom po celom svete jedinečné zážitky,“ komentuje to Hoon Chung, výkonný viceprezident divízie zobrazovacích zariadení Samsung Electronics. „Na veľtrhu Gamescom sa rozhoduje o budúcnosti celého herného odboru. Lepšie miesto na predstavenie budúcej technológie monitorov sme si ani nemohli vybrať.“

Značky: