Spoločnosť láka na vývojársku konferenciu.

Medzi hlavné znaky toho, že sa chystá niečo veľké, je aj zmena profilovej fotografie vo facebookovom profile. V ňom sa nachádza logo Samsungu v zloženom stave, takže sa pravdepodobne čoskoro dočkáme skladacieho zariadenia aj v podaní Samsungu.

Všetko podstatné by sa malo odohrať v dňoch 7. – 8. novembra, na developerskej konferencii. Počas nej by sme sa mali dočkať aj úplne nového používateľského rozhrania – Galaxy UX, ktoré príde s Android 9.0 Pie Beta. Samsung mal už v minulosti spustené Beta programy na iných zariadeniach, pričom vždy išlo o obmedzený počet smartfónov, ktoré sa testovania zúčastňovali.

Poväčšine išlo o testovanie v USA, Veľkej Británii a samozrejme Južnej Kórei. Počas konferencie sa dozvieme, ako sa tentokrát Beta testovanie rozšíri, a ako ho bude možné aktivovať. Práve kvôli získaniu čo najviac informácií, ako sa zapojiť do beta programu, bude potrebné sa oboznámiť so všetkými pokynmi. Tie sa budú pravdepodobne líšiť aj na základe regiónov.

Pripravované zmeny v rozhraní Samsung by mali obsahovať nový celkový vzhľad v ponuke Nastavení a úplne nový tmavý režim, aktualizované rozhrania pre vlastné Samsung aplikácie, ako napríklad telefón, správy, hodiny a kalendár. Novou by mala byť aj podpora pre navigačná gestá na celej obrazovke.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Samsung pripravuje veľkú konferenciu. Predstaví vlastný skladací smartfón s 512 GB pamäťou?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.