Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dva produkty so zľavou 10 % alebo tri produkty so zľavou 15 %

Spoločnosť Samsung spustila špeciálnu dvojtýždňovú akciu Samsung Festival, ktorá exkluzívne ponúka záujemcom najnovšiu výbavu pre hranie a zábavu. V letnej ponuke budú najmodernejšie televízory, monitory, mobilné zariadenia aj príslušenstvo značky Samsung. Akcia prebieha do nedele 31. júla alebo do vypredania zásob.

Pokiaľ si práve vybavujete domácnosť alebo chcete vymeniť váš starý mobilný telefón za nový a k tomu získať bonus navyše, potom je akcia Samsung Festival práve pre vás. Ide o ideálnu príležitosť zaobstarať si nové vybavenie v balíčku, ktorý ponúka skvelý pomer ceny a výkonu.

Pri kúpe dvoch vybraných zariadení z ponuky na oficiálnom e-shope samsung.sk ušetríte 10 % z celkovej čiastky. Pokiaľ si zakúpite tri vybrané produkty, ušetríte dokonca až 15 %.

Ak si kúpite počas akcie jeden z vybraných televízorov značky Samsung, získate navyše 30 % zľavu na soundbary a ostrý obraz televízora tak doplní aj perfektný zvuk.

Ak si počas Samsung Festivalu zakúpite mobilný telefón Samsung Galaxy Z Filp3 5G, získate smart hodinky Galaxy Watch4 len za 1 euro. Ak si zvolíte smartfón série Galaxy S22, dostanete k nemu navyše 50 % zľavu na Galaxy Watch4 a ešte 10 % ceny telefónu späť v podobe Samsung Rewards bodov. Tie môžete využiť počas nasledujúcich nákupov na e-shope Samsungu ako zľavu na tovar. Navyše v prípade nákupu mobilných produktov získate 50 % zľavu na ich príslušenstvo. Na webe samsung.sk nájdete rad ďalších skvelých ponúk v rámci tejto akcie.

Ako body Samsung Rewards fungujú? Najprv sa musíte prihlásiť k svojmu účtu Samsung Account. Za každý nákup uskutočnený na e-shope samsung.sk sa vám po 14 dňoch od doručenia produktu automaticky pripočítajú body v hodnote bonusu. Pred ďalším nákupom sa ale musíte uistiť, že ste prihlásení do svojho účtu Samsung Account. Počas platby sa program Samsung Rewards zobrazí ako jedna z platobných metód. Rozhodnete sa, koľko bodov chcete použiť a potvrdíte. Viac informácií o akcii Samsung Festival a podrobné podmienky akcie nájdete na: https://www.samsung.com/sk/offer/samsung-festival/

Značky: