Spoločnosť Samsung údajne pracuje na nasledovníkovi inteligentných hodín Gear Sport. Zatiaľ o nich veľa nevieme, rozhodne sú to však hodinky orientované na šport a veľmi pravdepodobne už nebudú mať vo svojom názve slovíčko „Gear“.

Pripomeňme, že Samsung Gear Sport sú hodinky orientované hlavne na fitness a očakávaný názov novinky bude vychádzať z najnovších hodiniek Galaxy Watch, ktoré Samsung predstavil spolu s Galaxy Note 9 v auguste tohto roka. Logickým vyústením je tak pomenovanie nových hodiniek označením Samsung Galaxy Sport. Aj nové hodinky budú používať vlastný operačný systém Tizen, Samsung nepôjde cestou Wear OS napriek tomu, že to niektorí analytici tvrdia. Neexistuje totiž na to dôvod pri športových hodinkách.

Je možné, že tieto hodinky ukáže Samsung spolu s očakávaným smartfónom Galaxy S10 na začiatku roka 2019 – asi 20. februára. Vo februári však očakávame, že Samsung uvedie až tri varianty telefónu Galaxy S10  a je tak možné, že firma sa pre uvedenie týchto hodiniek rozhodne až počas výstavy MWC. Kódovým menom nového modelu je „Pulse“ a číslo modelu je SM-R500.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.